Trendmagazin

2011 legmenőbb új szállodái

Idén sem volt hiány az exkluzív hotelekből

2011.12.23 | Munkatársunktól

2011-ben a világ számos pontján nyíltak szebbnél-szebb hotelek, melyek közül kiválasztottunk néhányat, amik szerintünk a legkülönlegesebbek.

W London


Az angol főváros egyik legjelentősebb új szállodáját a W lánc jelentette, az új dizájnhotelt komoly várakozás előzte meg. A februárban megnyílt 192 szobás luxusépület azóta a londoni elit egyik legfontosabb találkozóhelyévé vált.

Ritz-Carlton Hong Kong


A Ritz-Carlton Hong Kong szívében is megvetette lábát ezzel a lenyűgöző és rendkívül magas épülettel, ahonnan remek kilátás nyílik a városra és a kikötőre is.

Missoni Kuwait


A különleges építészeti megoldásairól azóta híressé vált Missoni hotel még márciusban nyitotta meg kapuit Kuwaitban. Élénk színek, luxuskategóriás anyagok és tágas terek jellemzik a 169 szobás hotelt.

Mandarin Oriental, Paris


Ugyan Párizsban számos remek hotel üzemel, ám a Mandarin Oriental még ezen a nehéz pályán is megtalálta számítását, hiszen a nyár elején megnyitott szállodájuk kedvelt és látogatott központtá vált, köszönhetően a minőségi éttermeinek és minden kényeztetést megadó wellness-központjának.

Trump Ocean Club, Panama


Donald Trump 284 méteres bálnaépülete sem maradhat ki az összeállításból. 47 lakosztály, 900 négyzetméternyi terasz, éttermek és kaszinók várják a vendégeket egész évben.

Andaz Shanghai, China


Extravagáns külsejével rögtön felhívja magára a figyelmet az Andaz szállodalánc legújabb üdvöskéje, ami alkalmas lehet a kínai szállodaipar rakétáinak begyújtására. A tervezők a régi idők eleganciáját a modern kor technológiai vívmányaival egyesítették ebben a lenyűgöző épületben, ami a város híres Xintiandi kerületének központjában helyezkedik el.