Trendmagazin

Privát repülőgéppel a föld körül

Fedezd fel a világ legelrejtettebb zugait

2011.11.15 | Oroszvári Péter

Nem találod elég exkluzívnak az egyszerű utazási irodák által szervezett csoportos utazásokat, nyaralásokat; egyedül pedig nem mersz ismeretlen helyekre elmerészkedni, vagy nem tudod, hogyan tedd? Majd a TCS & Starquest Expeditions segít!


A cég potom 62.950 dollár/személy áron kínálja a sokat ígérő „Menny és Föld: Privát jettel a világ körül” nevű utazását, ami az egész világ legérdekesebb helyeire repít el egy luxuskivitelű, 78 férőhelyes privát Boeing 757-essel – 21 nap alatt!


„Utasaink kivételes természeti csodáknak, ősi kincseknek lehetnek szemtanúik, és felfedezhetik az égiek elődeinkre hatott befolyását” – állítja Shelley Cline, a TCS & Starquest Expeditions igazgatója.


Az utasokat egyik helyszínről a másikra repítik, így fentről s lentről is gyönyörködhetnek ugyanazon pontokban; valamint izgalmas dolgokat tanulhatnak az ezeket nagyon jól ismerő profi kísérőcsapattól. Éjszakai szállás mindenhol biztosítva van előkelő helyeken, a realaxálásban az előbb említett profi csapat masszőre és séfje is segíthet. Ráadásul az utazási iroda minden egyes út alkalmával, minden egyes megálláskor különböző ellátmányokat, támogatást ad át kórházaknak, iskoláknak, alapítványoknak, innovatív projektek és helyi művészek számára.


És hogy például hova is juthatunk el ezen a földkörüli túrán? Ezt a cég honlapján megtalálható leírás meséli el a legjobban: „Mászd és érintsd meg az ősi inka templom tökéletes falait, a Machu Picchu-t; érezd a Húsvét-szigetek moai szobrainak védelmező tekintetét; sütkérezz a trópusi Szamoán; merülj el a Nagy-korallzátony vizében; élvezd a naplementét Tanzánia gyönyörű templomai közt; ámulj el az óriási Taj Mahal sugárzó előkelőségétől; s nézz farkasszemet az egyiptomi piramisok mellett pihenő szfinxszel.