Trendmagazin

4.5 millió Stallone villájáért

Golfüdülők mellett fekszik a mediterrán villa

2012.04.28 | Nagy Anna

Sylvester Stallone eladja Kaliforniai otthonát? Minden jel erre mutat, ugyanis a 480 négyzetméteres mediterrán villa már felkerült az egyik helyi ingatlanközvetítő cég kínálatába. A hírek szerint Stallone és felesége, Jennifer Flavin új helyet keresnek maguknak, így korábbi otthonukat 4.5 millió dolláros áron szeretnék értékesíteni. A villa Kalifornia egyik jóhírű városában, La Quintában található, ami remek turisztikai helyszínnek számít az ott üzemelő La Quinta Resort and Club miatt, ami hatására a The Robb Report szerint a város a legkedveltebb úticél a golfozók számára.


Stallone a városon belül is jól választotta ki annak idején az otthont, hiszen a telektől nem messze található a The Madison Club, ami az egyik legelitebbnek számító privát golfklub a környéken. Az ingatlan azonban nem csak a jó környék, de maga az épület miatt is megéri az árát: a négy hálóval és hat fürdővel rendelkező ház tökéletes kényelmet nyújt egy nagyobb család számára is.


Minőségi kőburkolatok, nagy belmagasságú nappali, nyolcfős étkező, rendezett, ápolt kert medencével és egy hatalmas terasz gyönyörű hegyvidéki panorámával csábítja az érdeklődőket.