Trendmagazin

54 millió dolláros lakás New Yorkban

1100 négyzetméter luxus

2012.11.26 | Munkatársunktól

A Grammy-díjra jelölt dalszerző, Dennis Rich, aki lemondott amerikai útleveléről, hogy dollármilliókat spóroljon meg az adóján és most Londonban él, 54 millió dollárért adta el az ultra pazar Fifth Avenue-i penthouse lakását, 11 millióval kevesebbért, mint az irányára volt. A Manhattan Upper East Side-ján lévő lakás szerencsés megvásárlója a milliárdos médiamogul, David Geffen.


Az Asylom Records és a DreamWorks alapítója egy több mint 1100 négyzetméteres belső térrel és 460 négyzetméteres, a lakást kívülről körbefutó terasszal rendelkező ingatlan tulajdonosa lett. A Central Park közelében fekvő penthouse lakás felső szintjén 7 hálószoba, 11 fürdőszoba és egy nagy márványpadlós szalon található. Az alsó szinten egy mozi szoba, egy billiárd szoba, egy edzőterem és egy professzionális zene stúdió kapott helyet. Három konyha is van. Az étkezőben 22-en tudnak leülni egyszerre.


A fő hálószobában projektor és kandalló is van, és egy férfi és külön egy női fürdőszoba is tartozik hozzá. Az edzőteremben szauna is van és egy „hajszalon”. Tartozik a lakáshoz egy tetőkert is. David Geffen-nek már van egy lakása ugyanebben az épületben, közvetlenül a duplex alatt, de nincs benne elég tér, ezért vette meg Dennis Rich penthouse-át.