Trendmagazin

76 emelet luxus Manhattanben

Mind a 899 lakosztály körpanorámás

2012.09.11 | Nagy Anna

Frank O. Gehry neve ismerős lehet a Trendmagazin olvasóinak, ugyanis még egy korábbi cikkünkben a neves építész egyik különleges munkáját mutattuk be. A kanadai-amerikai tervező ezúttal New York központjába nyúlt bele sokat ígérő tervezőasztaláról, amikor létrehozta a Gehry Residental Towert.


Manhattan frekventált részén, néhány tömbre az egykori Világkereskedelmi Központ ikertornyaitól található ez a minden tekintetben high-tech felhőkarcoló, mely ma már teljes hatásfokon üzemel.


A 76 emeletes épület 899 lakosztályából nyílik 360 fokos panoráma az egész városra, ezért a környék legkeresettebb ingatlanjait már most a Gehry Tower adja. A lakások ugyanis nemcsak hogy tágasak, de gondos építészek és lakberendezők együttműködésének eredményeként jöttek létre, ezért minden egyes helyiség a lehető legelőnyösebb kialakítást kapta.


A vendégek és a lakástulajdonosok számára feszített víztükrű uszoda, grill terasz, könyvtár, fitnesz terem, multimédiás szórakoztató szoba és hasonló szolgáltatások üzemelnek.