Trendmagazin

A Federique Constant új időmérőkkel udvarol a nőknek

A kollekciót a kínai ShuQi tervezte

2012.10.19 | Munkatársunktól

A Federique Constant svájci óragyártó mindig is olyan vásárlókat célzott meg, akiknek szenvedélyük a siker. Termékeikből visszaköszön az óragyártás iránti elhivatottság. Óraszerkezeteik nagy precizitásúak és többségükben mechanikusak.


Nincs ez másként a 2012-es, nőknek tervezett kollekciójuknál sem, amelyet a kínai ShuQi tervezett, aki 2008 óta tervez a cégnek olyan órákat, amelyek minőséget és kifinomultságot sugároznak. A ShuQi által tervezett legújabb, Pavee Amour kollekció számlapján egy sor gyémánt csillan meg. A csupán 888 limitált számú darab két változatban kapható vörös arany hátlappal és rozsdamentes acél házzal. 90 gyémánt található a számlapon és 48 a házon.


Az „Amour”-t egy gyémántokból képzett szívformába írták, amely 12 órakor kinyílik. A finom dekoráció és a gyöngyház külső igazán nőies megjelenést kölcsönöz ezeknek az időmérőknek és a svájci óragyártók értékeivel csábítja el a nőket. Sikerességedet mi sem hangsúlyozhatná jobban, mint ez az egyedi és igazán nőies kiegészítő.