Trendmagazin

A Kardashian lányok álma

Kardashian kollekció

2011.08.22 | Szabó Adrienn

Nem sokkal azelőtt, hogy kedvenc valóságshow dívánk, Kim kimondta végre a boldogító igent, egy másik álma is valóra vált, kiadta nővérkéivel első saját kollekcióját.


Ha úgy szeretnél kinézni, mint egy Kardashian lány, Kardahisan lánynak kell születni. Na jó, nem, Kardashian lánynak kellett születni eddig, míg meg nem érkezett az ellenállhatatlan, vadító, Sears Kollekció. Az Unbreakable, unisex illat után most megérkezett pár ütős ruci a lányok nevével véd jelezve. Kezdjünk mindent K-val, jöjjön a Kardashian Kollekció. A dögös nővérkék alkotásai csak augusztus 25-től kaphatóak a Sears üzleteiben, de már az interneten egy eladás előtti előzetes online shopping keretében meg lehet vásárolni azokat. Az interneten ezzel már az új kreációjukat ünnepli a szuper kis triónk. Az üzleti debütálás előtt pedig, mindent 30%-os kedvezménnyel kínálnak.


Ahogyan azt elvártuk a lányoktól, minden darabból sugárzik Kim-Kourtney-Khloe páratlan feelingje. A platformos cipők és a passzos, testhezálló ruhák, mondhatjuk, alapként játszanak a lányok kollekciójában. A laza szabadidőruhák és a csajos, de mégis kifinomultan elegáns kosztümök sem maradhatnak el. A valóságshow hősnők összeálltak a Sears és a Bruno Schiavi Jupi International cégekkel, hogy alkossanak valami Kardashianosat. A titkos recept alapanyagai: egy csokor szép és tehetséges Kardashian lány, a bennük rejlő merészség, egy csipet pimaszság és mindezek mellé a pikáns és nőies, vadító stílus. Mindezt jól összekeverve létrejön a várva várt csodakollekció.


Kim a Good Morning Amerikában azt nyilatkozta, egy álma válik valóra ebben a kollekcióban. „ Ez volt a legfőbb álmunk, amit valaha is álmodtunk. Alkotni egy kollekciót és beindítani a saját márkánkat. Ágynemű garnitúrákkal, a háztartási textíliákkal, egy farmer családdal, fehérneműkkel és persze ready-to- wear kollekcióval. Minden vonalban képviseltetni szeretnénk magunkat a jövőben… cipőkkel és kiegészítőkkel… táskákkal… hiszen a divat az életünk!”