Trendmagazin

A legjobb hotelben található medencék

Összegyűjtöttük a legjobbakat, most rajtatok áll a döntés, szavazzatok!

2010.09.16 | Molnár Gergely

Mindig nehéz feladat különböző rangsorokat készíteni. Hogy kinek mi tetszik, kinek mi a jó vagy a legjobb az általában az egyéntől függ. Mi azonban kiválasztottuk a jók közül a legjobbakat. Kedves Olvasóink! Engedjétek meg, hogy bemutassuk a legjobb hotelben található medencéket a világ minden tájáról…

Mandalay Bay, Las Vegas


Nemcsak a szerencsejáték miatt érdemes Vegasba utazni, ez a 11 hektáros üdülőhely tökéletes kikapcsolódást nyújt. Három különböző medence, sok bérelhető vízi jármű, napágyak, bungalók, és egy hullámmedence teszi felejthetetlenné a nyaralást a kaszinó városban. A Mandalay Beach több személyre szabott szolgáltatást kínál vendégeinek és medencéinek köszönhetően, helye van listánkon.

[szavazas=1342605]

Perivolas, Szantorini


Az Égei-tengeren található, Görögországhoz tartozó Szantorini egyik hoteljének medencéje is figyelemre méltó. Perivolas bolygónk egyik leggyönyörűbb helyén található, az abszolút nyugalmat és a félreeső hely varázsát ötvözi a luxussal. Egyes történészek szerint ezen a szigeten létezett az egykori Atlantisz, valóban egy másik világban érezheti magát az, aki itt nyaral. Illatos fügefa, kék-fehér házak, muskátli minden ablakban, igazi nyaralás görög módra. Hmm! Hozzá tudnék szokni.

[szavazas=1342606]

Blue Lagoon, Izland


Vegyük az irányt egy kicsit a hidegebb tájak felé! Hiszen nemcsak a trópusi közeg alkalmas egy kis lubickolásra. Híres termálvízének köszönhetően szerepel listánkon a Kék Lagúna. Ez a SPA 47 km-re található Izland fővárosától, Reykjaviktól és sokak szerint ez a világ legjobb termálfürdője. A medence vize 40 óránként cserélődik, és kellemes, körülbelül 37-38 C fokos vízhőmérséklete miatt nem fog fázni a vakációját töltő fürdőző.

[szavazas=1342607]

Banyan Tree, Seychelle-szigetek


Innen fantasztikus kilátás nyílik az Indiai-óceánra, talán ez a világ egyik legszebb strandja. A buja trópusi erdők, a pálmafás környezet és a mesterségesen kialakított oázisok gondoskodnak a testi és a szellemi felüdülésről. Banyan Tree Hotel egy fő medence mellett, több kisebb is található, mindenki megtalálhatja itt a számára megfelelő helyet, ha ellátogat ide.

[szavazas=1342608]

San Alfonso del Mar, Chile


Kevésbé ismert, de világhírű a Chilében található San Alfonso del Mar. Itt található ugyanis a világ legnagyobb kristályvizes medencéje. Több mint egy kilométer hosszú és 250 millió liter víz befogadására képes. Döbbenetes adatok! Egy speciális, úgynevezett kristályvizes lagúna technológiát alkalmaztak az óriásmedence építésekor, valamint a profi személyzet és a sok egyéb szolgáltatás gondoskodik a vendégek szórakozásáról.

[szavazas=1342609]

A felsoroltak közül valamennyi medence különleges, kialakításának vagy elhelyezkedésének köszönhetően, bármelyik érdemes lehet a legjobb medence címre. Rátok bízzuk azonban a döntést, kíváncsiak vagyunk Olvasóink véleményére. Nos, melyik a legjobb?