Trendmagazin

A Louis Vuitton új kollekciója

Fotók egy kellemes napról a Louis Vuitton Monogram Empreinte kollekcióval

2010.11.08 | Szabó Adrienn

A Louis Vuitton tervezői csapata egy új kollekcióval robbant be a divat világába, amely a Monogram Empreinte nevet viseli. A 2010/2011-es őszi-téli kollekció nagyon változatos, a táskák formavilágát tekintve. Idén egy, a cégtől új bőrmegmunkálási technikával álltak elő; a dombornyomás irányával játszottak, mellyel ismét egyedit alkottak.

Az Empreinte Collection leginkább kézitáskákat kínál, melyek finom tapintású bárány bőrből készültek. A család több tagja az úgynevezett hobo formába bújt, de a praktikus, köznyelven bevásárlótáskának nevezett roppant kényelmes fazon sem maradhatott el. Ez utóbbi modellekhez, különböző hosszúságú vállpántokkal szolgálnak. Természetesen a hagyományos formájú kézitáskák és a pénztárcák is felsorakoztak a luxusbrand kínálati sorában. Nem hagyhatjuk ki, a rendkívül vonzó és manapság nagyon elterjedt clutchokat sem, melyek széles választékban kaphatóak már világszerte. Oh, és a kedvencünket is említsük meg, a szögletes formát, amit most igen kevesen képviselnek a piacon. Az apró kiegészítő elemekkel tovább fokozzák a ritka szépség hatását.

A kollekció modelljei a tópszínt, a bordót, a tengerész kéket és a törtfehéret képviselik. A tópszínnek a szürkés-barna, a bordónak pedig egy nagyon kellemes borszínű árnyalatát alkalmazták. A törtfehérnek is egy rendkívül finom tónusát találták el, szinte kényszeríti az embert, hogy végigsimítsa a finom báránybőrt. Az inkább hamis-fekete, tengerészkék pedig, olyan pazar színpompában játszik, hogy viselője bátran felveheti kötött színekhez is. Ezt a finoman kidolgozott színt, nehéz elhelyezni a színskálán, ilyen nüanszot, ritkán látni.

A színeket és formákat természetesen, harmóniába hozták a ready-to-wear kollekcióval, melynek nőiességét tovább fokozzák a pompás kiegészítők. A Monogram Empreinte család fotózása végigkísér egy szabad, nagyvárosi nő napján. Elvisz a barátnőkkel a reggeli sétára a belváros forgatagában, majd kikapcsol a pörgésből a helyi parkban, meghív egy lágy krémcapuccinora, végül elkísér a nyüzsgő városon át kedvenc szórakozóhelyünkre. Így, nap végére, megállapíthatjuk, hogy a Louis Vuitton Empreinte Collection minden darabja beillik egy kellemes, szabadnap képébe.