Trendmagazin

A Marni at H&M itthon is sikert aratott

A Marni at H&M elővásárlási est vendégei voltunk

2012.03.24 | Szabó Adrienn

Magazinunk a svéd divatmárka és az olasz luxusbrand szerelméből született, páratlan kollekció magyar debütálására volt hivatalos. A Vörösmarty téri H&M üzlet megnyitotta kapuit a vásárlóknak, sajtónak, és a hírességeknek egy exkluzív elővásárlási est keretében, ahol először lehetett a legújabb designer kollekció darabjait megvásárolni. A kapu előtt izgatottan várakozó tömeg hosszú sorokban kígyózott, a vásárlók, bloggerek és a “fashionista” közönség alig várta, hogy hozzájuthasson a Marni kollekcióhoz.


Consuelo Castiglioni design-ja nagy sikert aratott, a jó hangulatú este után a vásárlók boldogan távoztak a megszerzett exkluzív darabokkal az üzletből. A kollekció nem csak a divat oltárán áldozott, hanem a CSR és a környezettudatosság is fontos szerepet kapott a cégpolitikának megfelelően. Így bizonyos termékek árából 25%- kal a japán földrengés áldozatait támogatták, a csomagolások pedig mind újrahasznosítható anyagokból készültek, így a cégről az is elmondható, hogy a jótékonyság mellett környezettudatos is.


Eli van Poeyer, a híres stylist is részt vett az eseményen több magyar sztárral együtt. Zséda és Demcsák Zsuzsa büszkén pózoltak a frissen beszerzett modellekben a dán divat zseni mellett. E közben Ördög Nóri bőszen válogatott, végül ő is jó pár darabbal bővítette ruhatárát. Dukai Regina sem ment haza üres kézzel, a cukormadár a Marni at H&M kollekció mellett is letette voksát idén tavasszal. Jó pár ismerős arccal találkozhattunk még az elővásárlási esten, Lilu, Orosz Barbara és a férfiakat képviselve Szamosi Donáth is ellátogatott a rendezvényre.


A kollekció modelljeit egyébként jellemzik a nagyméretű kör alakú és hullámvonalas mintájú printek. A minőségi anyagok legdominánsabb színei pedig a kék, a zöld és a barna, melyeket halványabb alapszínek tompítanak és rezes, valamint mustáros árnyalatok élénkítenek.


Aki még nem csapott le kedvencére, az tegye meg minél hamarabb, mert kicsiny hazánkban is hatalmas sikert aratott a Marni at H&M kollekciója!