Trendmagazin

A ragyogó Quantum of the Seas

A luxus óceánjáró 4180 utast tud majd szállítani

2013.05.22 | Munkatársunktól

A Royal Carribbean flottájának legújabb, különleges megoldásokkal teli hajója, a Quantum of the Seas jövőre készül el. A luxus óceánjáró 4180 utast tud majd szállítani a 18 fedélzetén. Az új monstrum - mint a Royal Carribbean többi hajója - egyedülálló luxust és kényelmet kíván nyújtani a világ tengereit járó utasainak, amíg az óceánjáró fedélzetén tartózkodnak.


A hajó a méltán sikeres elődeihez hasonlóan bővelkedik újításokban. Kialakítanak rajta egy helységet, ami az ejtőernyőzés élményét nyújtja egy sokkal kényelmesebb és biztonságosabb módon. A konferencia és relaxációs célokat szolgáló helyiség teljes körpanorámát nyújt a tengerre 270 fokban a faltól-falig nyúló ablakaiból dodzsem és görkorcsolyapálya is az utasok szórakoztatását szolgálja majd a Seaplexben, a fiatalok és felnőttek szórakoztató csarnokában.

 

A tervezők szerint nagy sikert fog aratni a 90 méterrel a víz felett függő, üvegfalú kilátó kabin is, mely egyáltalán nem szokványos tartozéka egy óceánjárónak. A hajókabinok között is találhatunk majd újdonságokat: ilyen lesz a kétszintes lakosztály étkezővel, nappalival és saját fedélzettel, amit a legtehetősebb vendégek számára alakítanak ki.