Trendmagazin

A Swarovski, Mercedes indítókulcs

A Mercedes és a Swarovski szerelméből született...

2010.11.30 | Szabó Adrienn

Egy autónak is lehet ékszere? -Nos, igen. A Mercedes és a Swarovski közös munkájából született meg a limitált kiadású, kristályos indítókulcs.

Első sorban a japán vásárlók számára lesznek elérhetőek ezek a kulcscsodák; ráadásul, csak 800 szerencsés vásárló tudhatja magáénak ezeket az apró szépségeket. A szabad oldalakat díszítik, az egyedi csiszolási technikával készített, Swarovski kristályok. Természetesen kézzel készített minden egyes darab, így a precíz és aprólékos munkának köszönhetően, tökéletes kulcsoknak lehetünk birtokosai. A fekete és rózsaszín, elegáns luxuskiegészítők 520$-os vételáron lesznek elérhetőek a márkakereskedésekben.


Azt hiszem, nem tévedünk, ha azt állítjuk, hogy ezt merészen fogja bárki az ujján pörgetni a kulcskarikán. Már csak egy nagy karácsonyfa kell, ami alá befér egy Mercedes, Swarovski kulcsostul. Ha pedig nem futottak ki a kedves vásárlók a keretből, bátran kiegészíthetik egy ékszer szettel, mely tovább ékesítheti kedvesüket. A megközelítőleg százezer forint értékű apróság, nagy kedvencévé válhat, a szerencsés tulajdonosoknak.

Szerintetek a férfi, avagy a női Mercedes-Swarovski indítókulcs vásárlók lesznek többségben?