Trendmagazin

A Versace focistákat öltöztet

Kínában történt a bejelentés

2011.08.15 | Nagy Anna

Az FC Internazionale csapatát ezentúl a legendás olasz divatház, a Versace látja majd el szebbnél-szebb ruhákkal.


A bejelentésre Kínában, az új Versace üzlet bemutatóján került sor. Donatella Versace az újságírók kérdésére elmondta, cégének nagy megtiszteltetés, hogy egy ilyen neves focicsapattal működhet együtt, így a számukra készített öltönyök is a legjobbak lesznek.


A Versace öltönyöket, ingeket, nyakkendőket és cipőket is készít a neves focistáknak, illetve az Inter vezetésének is. A színvilágot a klubhoz igazítják, így a fekete és antracit öltönyöket sötétkék ingekkel és Versace logós selyemnyakkendőkkel párosítják. A rendezvényen megjelent Lin Peng kínai színésznő, valamint a sztárfocisták közül ott volt Luis Figo, Giampaolo Pazzini és Samuel Eto’o is, akik már az új Versace kollekciót viselték.


Donatella Versace továbbá elmondta, hogy nagyon szeret Kínában tartózkodni, mert az ott élő emberek körében egyre jobban erősödik a divatkultúra, és ebben az ő cégük is szerepet kíván vállalni a jövőben is. "Kína számunkra a legoptimistább hely a világon, a növekedési ütem amit itt látunk, az egészen meghökkentő" - tette hozzá.


Ha szeretnél még többet tudni a Versace divatházról, akkor olvasd el a témában készült összeállításunkat!