Trendmagazin

A világ legdrágább póker szettje

7.5 millió dolláros játékszer

2011.04.04 | Szabó Adrienn

A póker napjaink egyik legközkedveltebb játéka, mondhatni trendi, de ezt a nyelvezetet most a férfi olvasók kedvéért hanyagolom. Váltsunk pasi stylera, ugyanis a kedvetekért jön a hölgyek shopping mániájára a legjobb bosszú, a póker. Játszunk egy kicsit a luxus és az elegancia jegyében! A világ legprofibb játékgyártója, Geoffrey Parker álmodta meg Londonban az eddigi legdrágább póker szettet, ami csekély 7.5 millió dollárba kerül.

Egy biztos, egy roppant esztétikus de mégis férfias, markáns darab tulajdonosa lehet az a szerencsés, aki képes várni 6-9 hónapot, mire elkészül az ő, személyreszabott szettje Az egyéni tervezésű pókerszettek mind aligátorbőrből készülnek, melyet megrendelhetnek bármilyen színben. Az egyediség és luxus fokozására igényelhetünk hozzá 18k fehérarany kombinációs zárat, egy lakatot vagy bármilyen kiegészítőt, a tervezőtől.


A táska belül velúrból készült, a szamárbőr belső pedig még a toknál is nagyobb értékeket rejt. Ahogy kinyitjuk, a gyémánttal díszített, fehérarany védőélnél is szebb látvány tárul elénk. Szín, fényár, sziporkázás, csillogás, ragyogás és szó sincs giccsről. Aki pedig ilyen zsetonokat dobál, annak valószínűleg mond valamit a fényűző életmód és a luxuspóker partyk. Persze a drágakő áradat hozza a zsetonok színvilágát; a fehérhez fehér gyémánt, a kékhez zafír, a piroshoz rubin, a zöldhöz smaragd és a feketéhez pedig fekete gyémánt dukál. Ráadásul a mindenkit vonzó, kis ropogós bankókra utaló jelzéseket is személyre szabottan gyártják le, így az általunk választott pénznemben és címletekben jelölik az összegeket. Osztónak lenni igazi kitüntetés ezzel a szettel, mert az apró kis fehérarany alapú chips két sorban ki van kövezve a szélén. A szett így összesen 22.364 kővel van díszítve és összesen 1.012 karátos.

Most, hogy mindent kielemeztem, nézzük milyen lapokkal játszunk, a szetthez tartozik 4 platinummal bevont pakli. Szerintem innentől már csak rengeteg pénz kell, jó társaság és egy kis szerencse; de ezek nélkül is óriási élmény lehet a játék szerelmeseinek ilyen szett birtokosának lenni, vagy akár csak játszani vele.