Trendmagazin

Álomhotel luxuskivitelben

A barcelonai W Hotel 2009 óta bűvöli el az arra járókat

2012.09.16 | Boskovics Bianka

Formaiságában Dubai emblematikus épületének, a Burj Al Arabnak ikertestvére lehetneaz ibér szemeket elkápráztató remekmű. Kilátás a tengerre, a város fényeire, hamisítatlanmediterrán hangulat, kell ennél több a kikapcsolódáshoz?


A barcelonai látványosság a neves spanyol építész, Ricardo Bofill tehetségének szüleménye.Egyszerre attraktív, meghökkentő, stílusos és szemtelenül pezsdítő. A helyiségeket gyakrannaplementét vagy letisztultságot tükröző színek – így ibolyalila, pink, bézs -, és a hotellogója díszítik kiváló harmóniát teremtve az ég és a víz kékjével. A szakértők odafigyelteka részletekre, ennek köszönhetően a termeket a kényelem hangulata járja át egy csipetnyiutópiával fűszerezve. Panoráma szempontjából szintén nem csalódik az oda látogató,gyakorlatilag az épületnek nincs olyan pontja, ahonnan ne lenne ámulatba ejtő a kilátás.


Ha az ízlésesen modern légkörért nem kell a szomszédba menni, akkor luxusszolgáltatásokértsem. Minden rendű és rangú gyógy-és relaxációs kezelések állnak a vendégek rendelkezésére.Barcelona áldásos dinamizmusának köszönhetően az éjszakai élet is nyitva áll az érdeklődőkelőtt, bár a W Hotel tetején, a huszonnegyedik emeleten, szintúgy ütős bár található sajátDJ-vel felszerelkezve. Összességében az épületet komfortosnak és egyedinek tekinthetjük,amelyben minden nem és korosztály kellemesen időzhet.