Trendmagazin

Alpesi síelő arcképe virít a Corum új modelljén

Az óra az Admiral's Cup Chrono Centro alapjaira épül

2012.03.06 | Váradi Zoltán

Meghökkentő és formabontó dizájnnal mutatkozott be a Corum legújabb karórája. A 100 darabos limitációban megjelenő vitorlás modell az Admiral's Cup Didier Cuche nevet kapta. Az órát a Corum nagykövetének, Didier Cuche Világkupa-győztes svájci alpesi síelőről nevezték el. A 37 éves világhírű sportoló idén befejezi pályafutását.


A Corum már több alkalommal népszerűsítette egyedi módon az óráit most azonban egy kifejezetten Didier Cuche számára készített modellt dobott a piacra, ami igencsak hangsúlyosan mutatja, kiről kapta a nevét az óra. Általában az ilyen típusú limitációknál a számlapon elhelyezik az adott személy nevét vagy aláírását (lásd Hublot, Audemars Piguet modellek), majd az óra hátlapján szintén megjelenik valamilyen díszítés a hírességgel kapcsolatban. A Corum ezzel szemben konkrétan Didier fejét sokszorozta, majd beborította vele az óra számlapját, ugyanez a kép a hátlapra is felkerült teljes méretben.


A meghökkentő számlapon kívül minden másban azonos az óra a Corum egyik nemrég bemutatott modelljével, a 44mm-es, kaucsukszíjas Admirals Cup Chrono Centro-val.