Trendmagazin

Alumínium iPad tok Andrea Pontitól

100 dolláros áron kerül forgalomba

2013.02.24 | Munkatársunktól

Az iPadek hasznos és okos kütyük, de ugyanakkor sérülékenyek is. Pont azelőnyük, azaz a nagy kijelző teszi őket különlegesen kényessé. Egy esés következtében karcolódó vagymegrepedő kijelző akár az egész eszközt használhatatlanná teheti, így nem árt gondoskodnod tableted védelméről.Ha félted az iPaded, vegyél hozzá alumínium „Tank tokot”, amivel nagyfokú biztonságban tudhatodaz értékes kütyüdet. A különleges tokot Andrea Ponti alkotta meg.


A híres fiatal olasz tervező olyan könnyű, ütésálló, de mégis elegáns tokot tervezett, amelybe mindenjelenleg kapható iPad variáció beleillik. A csupán 275 grammos, két alumínium héjból álló tartót egyolyan zsanér fogja össze, amely engedi a felső héjat 360 fokban elfordulni és behajtani az iPad alá.


Az alsó héj úgy veszi körbe az iPadet, hogy szorosan tartsa azt, míg afedőlapon egy 1,25mm-re kidomborodó kereszt mintázat található, amely segít megakadályozni akarcolódást és mindenféle esésből származó sérülést.A fedőlap átfordítható úgy is, hogy egy iPad tartóvá váljon, amivel kényelmesebb szögbenhasználhatjuk a tabletünket. Ilyenkor a kapocs ad egy alátámasztást, így az iPad 14 fokos döntöttszögbe kerül - ezzel kényelmesebb gépelést, vagy filmnézést tesz ezzel lehetővé.


A Tank tok igazán baráti áron, 100 dollárért (kb. 22.000 forint) vásárolható meg. Ennyi pénzt megér egy iPad teljes védelme, nemde?