Trendmagazin

Anna Dello Russo a H&M-nek tervezett

Anna Dello Russo szenzációs kiegészítő-kollekciót tervezett a H&M számára

2012.05.13 | Szabó Adrienn

A H&M nemrégiben jelentette be, hogy a divatikonnal és legendás divatigazgatóval,Anna Dello Russoval indított különleges együttműködést. Anna Dello Russo, a blogszférabálványa, extravagáns összeállításait divatfotósok és bloggerek napról napra tömegesenpublikálják a világhálón, most egy, a H&M számára készült speciális kiegészítő-kollekciótervezésével bizonyította különleges stílusérzékét.


A különleges kollekció darabjait a játékos termékválaszték jellemzi, az ellenállhatatlanulfényűző darabok igen gazdagon díszítettek, ez is a Anna ornamentikus ízlését fejezi ki. Abizsukból, napszemüvegekből, cipőkből, táskákból és egy bőröndből álló kollekció egyeditermékeket tesz elérhetővé kedvező áron a H&M vásárlói számára. A termékek az őszi szezonnalérkeznek el hozzánk, így 2012 október 4-től lesznek kaphatóak – pont a nemzetközi divathetekcsúcsidőszakában – a világ kb. 140 üzletében és természetesen online is megrendelhetőek.

A sajtónak a következőképpen nyilatkozott a tervező:„Nagyon izgalmasnak találom ezt az együttműködést, mivel ez az első alkalom, hogy a H&Mspeciális projektjében részt vesz egy Fashion Director. Ez a divat fejlődésének jele, és egyszerreérzem magam feldobva és megtisztelve, hogy engem választottak ki az események vezetésére.Olyan, egyedi kiegészítőket akartam kreálni, amelyeket máshol lehetetlen fellelni. Stylistkénttudom, hogy a kiegészítők milyen fontosak, hiszen bármilyen összeállítást személyessétesznek. Ezekkel a termékekkel mindenki jól szórakozhat, és egy átlagos napot egy fantasztikusdivatnappá változtathat.”


Azt hiszem ezzel mindent elárult a kiegészítőkről. Az őszi időszakban a designer ékszerekutcán kissé visszaszorulnak és veszítenek fényükből, de van egy elég erős meggyőződésem afelől, hogy a Dello Russo kollekció még a kabát alól is kiabálni fog. A közös munka nem csak adivatigazgató számára jelent örömet, a H&M vezetősége is hasonlóan lelkesedik az ügy iránt.

„Rendkívül izgalmas volt Anna Dello Russo-t bevonni ebbe a projektbe, mert ez teljeseneltér mindattól, amit eddig csináltunk” - mondja Margareta van den Bosch, a H&M kreatívtanácsadója. Annának fantasztikus meglátásai és erős ízlése van, ezen kívül ő egy igazi divatikon.Olyan extravagáns kiegészítő-választékot hozott létre, amelybe a H&M-vásárlók és mindenki másis egyből bele fog szeretni! A kollekció maga a túlzás, a fantázia és a dekoráció ünnepe.


A híres fotós, Helmut Newton által köztudottan ,,divatmániásnak” nevezett Anna Dello Russoegyike napjaink divatvezéreinek. Bátran állíthatjuk, hogy mai divatszemléletünknek fő formálójais a híres divat diktátria, melyet főleg a Vogue Italia magazinnál végzett úttörő munkájával ért el.Több, mint tizenkét évig dolgozott divatszerkesztőként olyan fotósokkal, mint Helmut Newton,Michel Comte és Walter Chin; majd később vezető szerkesztőként a L’Uomo Vogue-nál. Jelenlega Vogue Nippon magazinnál ,,Fashion Director at Large” (általános divatigazgató) és kreatívtanácsadói pozícióban dolgozik. A divatbloggerek kedvence, mivel szeret nekik extravagánsösszeállításokkal, és számtalan egyedi variációval kedveskedni a nemzetközi divathetek idején.

Izgatottan várjuk a kollekciót és természetesen a debütáláskor magazinunk is jelen lesz.