Trendmagazin

Árulják a Reszkessetek, betörők! házat

2.4 millió dollárért hirdetik

2011.06.09 | Major Imola

Az ingatlanpiacra egy újabb híresség keveredett az elmúlt hónapokban. A jól ismert Reszkessetek betörők! családi vígjáték helyszíneként elhíresült háztól most valódi tulajdonosa 23 év után megválni készül.


A Chichagotól 30 km-re, Winnetkában található gyönyörű vörös téglás ingatlant rögtön a megvásárlás után a Twentieth Century Fox stúdiónak adták ki, ahol az 1990- ben bemutatott kasszasikert fél éven keresztül forgatták. A tulajdonos eközben ugyan csak a házban élt családjával. Az elhatározást, hogy eladják híres otthonukat, lányuk miatt hozták meg, ugyanis kirepülni készül a családi fészekből. Természetesen nem fognak rosszul kijönni az üzletből, ugyanis hiába az 1920- as évek stílusa és a forgatás óta eltelt 20 év, mégis az eredeti vásárlási ár közel háromszorosáért tudják most piacra dobni az ingatlant. Az amerikai szokással ellentétben ennél az értékesítésnél nem lesznek nyílt bejárási napok, ugyanis tartanak attól, hogy komoly vásárlási szándék helyett tárlatvezetés indulna. Így az ingatlaniroda csak és kizárólag komoly érdeklődők részére ad lehetőséget, hogy megtekintsék az ingatlant.


A telek területe fél hektár, a ház igazi amerikai klasszikus, területe közel 400 nm. Négy tágas hálószoba, nagy nappali, étkező és világos konyha várja újdonsült tulajdonosait. És, hogy jelenleg Amerikában mennyit kóstál most egy ilyen különlegesség?! Az ingatlan irányára 2,4 millió dollár, azaz körülbelül 440 millió forint. Kíváncsian várjuk ki kaparintja meg a betörőmentes lakot....