Trendmagazin

Aulani – a Disney új paradicsoma

Aulani Disney Resort and Spa

2011.09.23 | Szabó Adrienn

Az Aulani a Disney és a hawaii-i lakosok közös összefogásából született meg. A kultúra, történelem és tradíció triójából alakult világba kalauzolják el egy varázslatos utazásra az odalátogatókat.


Világszínvonalú szolgáltatások, szórakozás minden korosztály számára, egy életen át az emlékeinkben élő vakáció és még sok más; ez vár ránk a "humuhumunukunukuapua’a", valamint Lilo és Stitch hazájában. A Disney számára a legfontosabb, hogy a vendégek minden igényét kielégítő, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsanak, így mindenki személyes igényeit igyekeznek kielégíteni. A tökéletes kiszolgálás és a non-stop rendelkezésünkre álló személyzetnek hála egy 100%-os kikapcsolódás részesei lehetünk.


A fehér homokos tengerpart, a medencék és csúszdák völgye, a szabadidős programok és kirándulások mind a gyermekek, mind a szüleik szórakoztatásáért felelősek. A hely legkisebb zeg- zugának kialakításakor is figyeltek arra, hogy a tökéletes komfort jegyében rendezzenek be mindent; csemeténket pedig egy percre se tudjuk szem elől téveszteni. A gondos tervezésnek köszönhetően így a felnőttek és a legkisebbek számára is egy örök élményt és izgalmas szórakozást jelent az Aulani.


Akik a Disney Vacation Club tagjaivá válnak, mind hazavisznek a szívükben egy darabot Hawaii-ból. A klubtagok évről évre visszatérhetnek a tagság lejártáig, és élvezhetik az azzal járó előnyöket. Mi fért bele a páratlan kényelembe? 359 szoba, mely 16 lakosztályt is magába foglal, minden szoba fel van szerelve, óriási kádakkal, erkéllyel, mennyezeti ventilátorral, hűtőszekrénnyel, behűtött palackozott vízzel, gusztusos gyümölcstálakkal és DVD lejátszóval - ha nem volna elég a meséből.


A Waikolohe völgy a vízi szórakoztatás fő helyszíne. Az interaktív játékok, a lagúna, a kristálytiszta víz, a kis csobogók és kanyargó patakok világa. A hawaii-i stílusban kialakított csodabirodalom színes világában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb elfoglaltságot. Akár a medence partján egy izgalmas party erejéig együtt szórakozhatunk kedvenc Disney karakterünkkel is, legyen az Minie, Mickey, vagy Goofie.


A vulkánok gyomrába is leugorhatunk a függőleges csúszdákon, vagy a vízzuhatagon át bejuthatunk a csavargó barlangokba. Elmerülhetünk a tenger színes természetvilágába egy sekély-vízi búvárkodás keretében, a lagúnában pedig úszkálhatunk angyal- és pillangóhalak között. Aki szeretné megúszni szárazon, az egy üvegen keresztül csöppenhet ebbe a szép kis halparadicsomba.


A gyerekeket rábízhatják a felügyelőkre az Aunty villában, míg kellemesen eltölthetik az időt a pezsgőfürdőben. A romantika jegyében a 4 kültéri jakuzzi úgy lett kialakítva, hogy végig nézhessük a naplementét egy édes koktélt szürcsölgetve. Az Ohana szolgáltatás a látogatók egyik kedvence, mely kényeztetés az egész család számára. Itt a kislányoknak virágos az egész világ: virágos körömfestés, virágos masszázs olajak, virágfüzér a nyakukba, virágdísz a hajukba.


Ha nem volna elég a hawaii feelingből, részt vehetünk egy hula alap táncoktatáson és beöltözhetünk, igazi, hawaii népviseletbe. Az apukák a legdrágább, exkluzív olajokkal döngöltethetik végig a pihenésben elgyengült hátukat. Az édesanyák organikus eredetű pakolásokban szépülhetnek a nyaralás ideje alatt is. A hawaii finomságokat az alakjukra mindig adó tinilányok ledolgozhatják egy edzés keretében.


A helyszín a nyaralás mellett tökéletes egy esküvő, nászút, vagy lánybúcsú megszervezésére is. A tervezők a hely kialakításakor az ilyen jellegű események lebonyolításának helyszíneit is külön kijelölték. A parton kimondhatjuk egy narancsos naplementében a boldogító igent, természetesen hawaii-i hagyományok szerint egy tengerparti stílusban. A nászutasok számára tökéletes helyszín lehet bármelyike a 16 lakosztálynak. A felejthetetlen, "hulázós", fűszoknyás, koktélozós lánybúcsút már meg sem említem, mert még a végén túlságosan magával ragad a feeling.


Mit is mondhatnék? Aloha mindenkinek! Fel a tiki harcos felszerelésekkel, üdv minden rokonnak aki az ohana tagja, és irány a Disney Aulani Resort and Spa a Hawaii-szigeteken!