Trendmagazin

Az idei év legjobb új Hublot modelljei

Ökölvívás, labdarúgás, kosárlabda - mindenhol nyomul előre az Hublot

2012.04.06 | Váradi Zoltán

A bázeli kiállítás alatt és után is sorra jelentek meg új Hublot órák. A svájci vállalat nagyon rákapcsolt, vezérigazgatójuk szerint idén kibővített kollekcióval, széleskörű terjeszkedéssel kívánnak még nagyobb szeletet szerezni az egyébként is igen jól prosperáló luxusórák piacán. Lássuk a legérdekesebb új modelleiket!

Hublot King Power Miami Heat Chronograph

Dwayne Wade nem elég hogy az Hublot nagykövete és nevével ellátott óra is készült már, most arra vette rá a cég vezetőit hogy érdemes lenne a Miami Heat csapatnak is gyártani egy egyedi megjelenésű, limitált karórát. A King Power Miami Heat az első óra, amely az NBA (National Basketball Association) keretén belül jelenik meg.


Az óra a szokásos King Power ismertetőjelei szerint készült, 48mm-es vörösarany tokkal, számlapján a jól ismert Miami Heat grafikával, 200 darabos limitációban jelenik meg.

Hublot Big Bang Ferrari

A bázeli vásár nagy durranásai közé tartozott az Hublot és a Ferrari partnerkapcsolatának első közös terméke, a Big Bang Ferrari, ami a Big Bang széria átalakított, megnövelt verziójára épült, de több ponton csiszoltak a dizájnon, hogy még inkább felvegye az óra a Ferrari autók stílusát.


A Big Bang Ferrari modellek egy teljesen új, eddig még nem látott kaucsukra varrott bőrszíjat kaptak, továbbá az óra segédgombjai is igencsak megnagyobbodtak, első ránézésre leginkább az Audemars Piguet limitált Royal Oak modelljeihez hasonlítanak.


A 45.5mm-es tokmérettel rendelkező órát kétféle változatban lehet majd megvásárolni: elérhető lesz szatén-csiszolt titánium és a nagy újdonságnak számító, karcálló Magic Gold verzióban is, mely az Hublot szabadalmaztatott, újfajta technológiával előállított 18 karátos aranya. Előbbi 1000 míg utóbbi 500 darabos limitációban érkezik. Az órák járástartaléka 72 óra.

Hublot King Power UEFA EURO 2012

Kijevben, egy elegáns sajtótájékoztatón mutatta be az Hublot elnöke azt a kér órát, melyet a soron következő UEFA EURO bajnokságra tervezett a svájci vállalat, ahol az Hublot lesz a hivatalos időmérő.

Vidáman mutatta be a két UEFA órát Jean-Claude Biver


Az Ukrajna csapatának készített óra 18 karátos vörösaranyat, míg Lengyelországé szatén-csiszolt titániumot kapott. A 250 és 500 darabos limitációban megjelenő órákat júliusban kezdik el értékesíteni.


Hublot King Power World Boxing Council

Az Hublot nem csupán a kosárlabdát, a focit vagy éppen az autóversenyzést szemelte ki magának, mint promóciós lehetőség, hanem mindezek mellett még az ökölvívás területét is meg kívánja hódítani Jean-Claude Biver.


Az Hublot lnöke elmondta az új modell bemutatóján, hogy a 12 egyedi karórából álló minikollekció a világ legsikeresebb profi bokszolóinak állít emléket (név szerint: Lennox Lewis, Julio Cesar Chavez, Mike Tyson, Sugar Ray Leonard, George Foreman, Marvalous Marvin Hagler, Tommy Hearns, Roberto Duran, Oscar de la Hoya, Evander Holyfield, Jeff Fenech, and Larry Holmes).


A 48mm-es King Power 18 karátos vörösaranyat és nagyon feltűnő, zöld színű kaucsukra varrt bőrszíjat kapott, a zöld szín egyébként a számlapon is megjelenik, ahol feltüntették a World Champion, illetve WBC feliratot is. Az óra hátlapját pedig a WBC színes, gravírozott korongja díszíti, mely a szervezet mindegyik nemzetiségének zászlóját is tartalmazza.


A 12 darab órát júniusban, egy aukció keretén belül fogják értékesíteni, a bevételekkel pedig a World Boxing Councilt támogatják.