Trendmagazin

Az idei év utolsó kampányfotói

A legnagyobb luxusmárkák ezúttal is vadulnak

2012.11.26 | Bánhidi Dóra

Idén sem kellett félteni a luxus brandek kreatív csapatait, hiszen elképesztő színekkel, fazonokkal és koncepciókkal lepték meg a divatőrülteket. A Trendmagazin kiválasztotta közülük a legjobbakat.

Hermés

 


[szavazas=1342693]


A Hermés idei kampánya rendkívül dinamikusra sikerült, a képek izgalmasak, mozgalmasak, ezáltal elég nagy átütő erejük van. Egyszerűen magával ragadja a tekintetet, érezni lehet az ősz illatát, és könnyen azon kapjuk magunkat, hogy mi is egy ilyen őszi-téli tájon sétálgatunk…még ha ezt most épp egy stúdióban imitálták.

Guess

 


[szavazas=1342694]


Heidi Lindgren és Klara Wester szupermodellek stílszerűen egy luxusvillában pózoltak a Guess legújabb kampányában. Számunkra eléggé megnyerő a nap aranyló fénye, a vibráló ékszerek és az eklektikus minták.

Tommy Hilfiger

 


[szavazas=1342695]


Tommy Hilfiger családokat ábrázoló képekkel szeretné levenni közönségét a lábáról. Az új kollekció darabjait a gyerektől egészen az időskorig mutatja be, hiszen mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb darabot…pláne ha van elég pénze, és épp vadászni indul.

Prada

 


[szavazas=1342696]


A Prada eléggé rideg kampányon keresztül mutatja be újdonságait, amihez remekül passzol a sakkozás kimértsége. Természetesen a tervezők még a sakk bábuk külalakját sem bízták a véletlenre, és remekül összhangba hozták a kollekció darabjaival. Sakk-matt!

Gucci

 


[szavazas=1342697]


A fekete mellett a metálkék és zöld is szerepel a Gucci őszi-téli kampányában, amiben szintén két szupermodell szerepel. Egy kicsit talán már elcsépelt a helyszínválasztás, a barokkos kastélyterem, a díszpárnák és az állatbőr, de Guccinak még ezt is elnézzük!

Alexander McQueen

 


[szavazas=1342698]


Alexander McQueent négyszer választották meg Nagy-Britannia legkiválóbb divattervezőjének, és magáénak mondhatta a szigetország egyik legmagasabb kitüntetését, a Brit Birodalmi Érdemrend parancsnoki keresztjét is. Nem véletlen tehát, hogy válogatásunkból ő az egyik nagy kedvencünk, hiszen extravagáns ötleteivel mindig kitűnt a többi tervező közül.

Calvin Klein

 


[szavazas=1342699]


A Calvin Klein 2010 óta Lara Stone modell arcát használja fel márkája népszerűsítésére, már ami az őszi kollekciót illeti. Ezúttal Lara egy férfit is kapott maga mellé, akivel buja szituációkba kerülnek egy erdő közepén. Érdekesség, hogy mindezt fekete-fehérben örökítették meg, kihagyva ezzel az ősz jellegzetes színeit.

Jimmy Choo

 


[szavazas=1342700]


Jimmy Choo egy Rolls Royce Phantom V-ben álmodta meg legújabb kollekcióját. A tervező az ártalmatlan és csillogó kései hatvanas évek érzetét szerette volna életre kelteni, beleértve a Rock ‘n Roll stílus szeretetét. A képek éppen egy olyan estét festenek le, amikor nagyon menőnek érezheted magad, hiszen épp buliba indulsz, ráadásul Jimmy Choo outfitben!