Trendmagazin

Az iPhone Füles

Thumbs Up World - kéne?

2011.09.07 | Szabó Adrienn

Gondoltátok volna, hogy elfér a fületekben egy iPhone 4? A Trendmagazin azt a fülest kapta, hogykényelmesen elfér egy fülben az új típusú multifunkcionális csodatelefon.


Manapság egy iPhone már nem kelt akkora feltűnést, így kénytelen az ember feldobni valamivel.Az Applenek hála a luxusmárkáktól az alap brandekig mindenki rágyúr a legextrémebb, legszebb,legcsillogósabb, legszínesebb, legstrapabíróbb stb iPhone tokok gyártására. Azt már inkább hagyjukis, mekkora haszna van ebből a gyártóknak és forgalmazóknak. A sok extraszuper és csúcsbrutálkiegészítő közt azonban a legnagyobb a Thumbs Up World óriás fület formázó iPhone 4 tokja.


Aki tehát szeretné, hogy hatalmas feltűnést keltsen, vagy szándékozik megnevettetni környezetétés mindezek mellett teljes biztonságban akarja tudni telefonját, annak ajánlom a világ legőrültebbtelefontartóját. A hagyományostól nem kicsit eltérő tok a hallásunkon sajnos nem javít, azöldfülűséget sem orvosolja, és még csak előnyös esztétikai funkciókat sem tölt be. Egy azonbanbiztos, a vicces iPhone kütyüt senki sem hagyja szó nélkül.A tökéletes védelem érdekében magas minőségű szilikon gumiból készült az ütődött termék, hogyaz ütéstől és karcolástól védje telefonunkat. A megnagyobbodott fül optikai csalását pedig egytökéletes kivágással érték el, melynek hála a beillesztett telefont könnyedén tudjuk kezelni és aztfülünkhöz emelve egy óriásit képzünk a normál fülméretünkből.

A cég üzletfejlesztési igazgatója és társalapítója Wojtek Kolan azt nyilatkozta, hogy az első megjelenéssorán mindenkiből nevetést váltott ki a zsebből előkapott mókás iPhone tok. Szerintem elő se kellvenni, ha ez befér valakinek a zsebébe már úgy elég nagy feltűnést kelt a nadrágon kirajzolódósziluettje.


A ThumbsUpWorld oldalán pedig meg is rendelhetjük, kemény 13 dollárért a harmadik fülünket.Na, nektek iPhonet ültettem ezzel a fületekbe?