Trendmagazin

Batman óra a Montegrappától

Toll és mandzsetta is készült a kollekcióhoz

2012.11.23 | Munkatársunktól

Végtelen lehetőség van arra, hogy nagy sikerű filmekhez kapcsolódó jelmezeket, kitűzőket és egyéb csecsebecséket dobjanak a piacra. Az új Batman filmet meglovagolva a Warner-Bros is felkérte a Montegrappát, hogy tervezzenek és gyártsanak 1939-es töltőtollat és golyóstollat annak a tiszteletére, hogy a híres karakter 1939-ben született.


A tollak csiptetői ruténium és réz ötvözetéből készültek, a tollak háza pedig fekete eloxált alumíniumból, mint Batman eredeti jelmeze, és repülő denevéreket gravíroztak rájuk. A gombjuk Batman logót formázó 18 karátos aranyból készült. A kollekció része még egy óra és két mandzsettagomb. A koromfekete 3D-s Batman logós szénszálas mandzsettagombok szárai a Montegrappa nevet formázzák.

A Montegrappa NeroUno óráján alapuló időmérő 42 mm-es rozsdamentes acélházas, a svájci Ronda kvarc óraművel. Az óra 5 méterig vízálló, fekete PVD bevonatos. A hátlapra és a számlapra is repülő denevéreket gravíroztak, 12 óránál egy Batman logó látható. Az órához fekete karbonszálas szíj tartozik fekete PVD csattal.


A golyóstoll, az óra és a mandzsettagombok egyben is megvásárolhatók 4.945 dollárért, ekkor egy díszdoboz is jár hozzájuk tetejének belső felén Gottham City látképével. A Batman töltőtoll 3.350 dollár, a golyóstoll 2600 dollár, ha külön vennénk meg őket. De szintén díszdobozban megvehetjük az órát, a mandzsettagombokat és a töltőtollat is 5.695 dollárért. Összesen 500 db kerül piacra belőlük.