Trendmagazin

Be Attractive - egyedi alkalmi ruhák

A legújabb trendek

2015.03.02 | Munkatársunktól

A legnevesebb nemzetközi márkák, mint a Sherri Hill, a Tony Bowls, a Paparazzi, vagy a La femme már bemutatták saját 2015­-ös báli ruha kollekcióikat. Az idei trendek bemutatása mellett megkerestük a Be Attractive divatstúdió vezetőjét is, hogy kiderítsük, mire kell ügyelnünk, ha egyedi alkalmi ruhát varratnánk.

1. Kétrészes ruhák


Ezek a ruhák káprázatosak, akár rövid, akár teljes hosszúságú szoknyával vannak ellátva. Ezek a most nagyon divatos darabok, mindenképp a „muszáj beszerezni” kategóriához tartoznak 2015-­ben. Szórakoztató, és divatos is, valamint bonyolultan részletes felsőrésszel rendelkeznek általában, a ruha széle pedig különböző minden egyes darab esetében, így biztosítja a viselőjének az eleganciát, a csábító megjelenést, és a folyton rá tapadó szemeket.

2. Szeretni való csipke


A csipke idén is nagyon dögösnek számít. Legyen szó akár csúcsdivatos, akár egy vintage ihletésű darabról, a csipkével ellátott báli ruhadarabok idén is végigsöpörtek a kifutókon. Emellett persze biztosítottak bennünket afelől, hogy legyen szó akár egy klasszikus csipkeruháról, akár egy koktélruháról, a neves tervezők szerint minden lánynak kell hogy legyen egy csipkés, vagy csipkével dekorált ruhája, ha a 2015-­ös báli szezonban trendi szeretne lenni.

3. Vállat takaró


Merészek, és gyönyörűek ezek a különleges ujjrésszel ellátott ruhák, melyek után biztosan bárki megfordulna. Habár csak a váll egy részét takarják, mégis a kecses sziluett, vagy a bonyolult gyöngysor beépítésének köszönhetően rabul ejtik a bámészkodó szemeket. Tökéletesek az olyan szerény lányok számára, akik inkább viselnek egy finom pánttal ellátott ruhát, mint hogy csupaszon hagyják a vállukat, és így teszik igazán egyedivé a megjelenésüket.

4. Nyomott minták, pöttyök


A 2015-­ös báli szezonban a kifutópályákat egy teljesen új vonal kezdte uralni, ez pedig nem más, mint a nyomott mintákkal, valamint a pöttyökkel ellátott ruhák. Legyen szó akár állati mintákról, cikk­-cakk csíkozásról, vagy színes pöttyökről, mind központi szerephez jut az idei báli szezonban.

[MINICIKK-13] [MINICIKK-14]