Trendmagazin

Beckham Porschéja eladó az eBay-en

162000 dolláron áll a licit

2011.01.21 | Molnár Gergely

162.000 dolláron áll a licit David Becham 911-es Convertible Turbo Cabrio Porschéjára, melyet a kaliforniai Chequered Flag International nevű autókereskedés kínált árverésre.


Sokak kedvenc futballistája nemrégiben adott túl az autócsodán, melytől egyszer már megszabadult, majd visszavásárolt és mind műszakilag, mind esztétikailag széles körűen az egyéniségéhez szabatott. Az eredetileg metál fekete autót matt feketére fújatta, sötét fényszóróval látta el, valamint méregdrága matt fekete felni négyessel és techart kipufogó rendszerrel szereltette fel. A futballmezének emblematikussá vált számával, a 23-assal díszíttette a jármű több pontját, köztük a kormányt, a fejtámlát, a csomagteret, de még a felnit is. Szinte már említésre sem méltó továbbá a gyári garancia és a műszaki felszereltségek, köztük a fűthető ülések, a beépített navigációs rendszer és egyéb tulajdonságok valamint képességek, amit egy spéci kis Porchétól elvárunk.


Várhatóan akár félmillió dollártól is meg kell válnia annak a lelkes rajongónak, aki ezzel az egyedileg összerakott és imádott labdarúgója által koptatott járműkülönlegességgel kívánja róni a végtelen utakat.