Trendmagazin

Bemutatkozik a legújabb Vertu

Új modell a luxustelefonok piacán

2010.10.30 | Molnár Gergely

Új készülékkel jelenik meg az okostelefonok piacán - a Nokia prémiumkészülékekre szakosodott leányvállalata - a Vertu. Az új készülék több tekintetben hasonlít az E63, E71 és E72-re. Azonban az új modellt teljes QWERTY billentyűzettel, 2,36 hüvelykes kijelzővel, két érintésérzékeny gombbal, a hátoldalán pedig egy LED villanós kamerával látták el. Természetesen a Vertu Constellation Quest extrái ennyiben még nem merültek ki.


A londoni székhelyű gyár új luxusmobilja igény szerint megrendelhető polírozott rozsdamentes acélból vagy 18 karátos aranyból készült házzal, illetve zafír vagy rozsdamentes acél gombokkal. A készülék használója beállíthatja, hogy a kezdőképernyőn csak a számára lényeges információk, adatok és szolgáltatások jelenjenek meg. Az új fejlesztések eredményeként - a szerencsés tulajdonos - egy méginkább felhasználóbarát okostelefont tudhat magáénak. Az újítások révén egyszerűen hangolhatók össze a naptári bejegyzések, az életmóddal kapcsolatos szolgáltatások és az e-mail fiók közötti kapcsolatok.


A pontos idő beállításával sem kell bajlódni, a telefon automatikusan mutatja az időt a felhasználó tartózkodási helyének megfelelően. A legújabb Vertu megvásárolható világszerte 66 ország 70 Vertu márkaboltjában és további 500 üzletben is.