Trendmagazin

Bemutatkozott a VVN Lingerie

2012-es fürdőruha trendek a VVN Vivien Vance Lingerievel

2012.06.08 | Szabó Adrienn

Nehezen ugyan, de csak elérkezett végre a nyár, ezzel együtt egy nagy probléma vagy kérdés is, attólfügg, kinek mit jelent ez a sokszor elhangzó mondat: Mit vegyek fel? Az viszont nem kérdés, hogynem csak a nyári outfitünk kiválasztására érdemes nagy hangsúlyt fektetnünk, épp olyan fontos amegfelelő fürdőruha kiválasztása is. A Vivien Vance legújabb kollekciójáról nem csak a férfiak, hanemmi is szívesen lerántjuk a strandkendőt, hogy megmutassuk a nagyvilágnak, hogyan játszunk mi, édeslányok a színekkel.


A trendekben nincs semmi bonyolult, hiszen itt van minden feketén-fehéren! Aki nem szeretnerikítani a tömegben és nagy feltűnést kelteni vadonatúj fürdőruhájával, annak ( az ne hordjon VVNtáááh viccelek) az alap színeket ajánlanám. Ezek olyan bikinik, melyekkel a legnehezebb elkövetnidivat bűnt, hiszen a maguk letisztult formájában tökéletesek. Persze egy ilyen darabban sem leszünkmezei egerek, mivel az idei trendek világába maximálisan beleilleszkednek a hagyományostól eltérőformák és a feltűnőbb díszítőelemek.


Hagyjuk kicsit leszállni a rózsaszín felhőket édes mámorukkal együtt! A retro minták idén többtervezőt megihlettek, ilyen a pöttyös is, melyet Vivien egy egyedi formában, egy szexi ámde édescukorkalányba bújtatva hozott el nekünk. A fehér alapon fekete pöttyös fürdőruha így egy rózsaszínpasszéval teljesedik ki és válik ellenállhatatlanná, a derék résznél és mellrésznél a masnik pedigtovább fokozzák a fazon izgalmát. A fekete pöttyökkel tarkított verzió az erős színkontrasztnak hálaélénkebbé varázsolja a pinkes árnyalatot, ezzel kedvezve azoknak, akik egy vadabb színösszeállításravágynak.


Ahogy az idei szlogen is mondja, most játszunk a színekkel, megtehetjük, hiszen a kellemes mentazöldtől a capri kéken és piroson át minden megtalálható a választékban. A napbarnított bőrönérvényesülnek igazán ezek az élénk színek, szabásuknak köszönhetően pedig tökéletes formát adnakott, ahol a leginkább szükségünk van rá, gondolom értik Hölgyeim, hogy mire gondolok!

Jöjjön végül magazinunk nagy kedvence, az arany kollekció család, mely a Gold Selection fantázianevet viseli. Burkolózzunk aranyba, hiszen az igazán exkluzív ajándékok mindig aranyban érkeznek,pont ilyen ajándék minden nő. A kifinomult elegancia jegyében alkotott fürdőruhákban kiteljesedik anői igényesség fogalma, és belekóstolhatunk a luxus páratlan életérzésébe is.


Vivien nem csak azokra gondolt, akik most léptek le a kifutóról és 90-60-90-nel tarolnak a strandon,hanem azokra is, akik még nem dolgozták le azt az örök sláger karácsonyi bejglit. Ennek fényébena fürdőruhák rendkívül praktikusan az alsóknál oldalt tetszés szerint megköthetőek. A szerényebbkebelméretű hölgyek pedig könnyed mozdulattal igazíthatnak a felsők mellbőségén addig, míg nemvarázsolnak tökéletes dekoltázst maguknak. Trükközzetek, öltözzetek és játszatok a színekkel a VVNVivien Vance Lingerie segítségével, hogy az idei nyár legvadabb álmai és storyjai életre keljenek!