Trendmagazin

Bernie Ecclestone lánya divatfüggő

Számolatlanul állnak a gardróbjában a címkés ruhadarabok

2011.11.02 | Nagy Anna

Tamara Ecclestone gardróbját könnyen összetéveszthetnénk egy divatáruház készletével, ugyanis olyannyira sok ruhával és cipővel rendelkezik, hogy már a vendégszobáját is kénytelen raktárként használni. A 27 éves lány leginkább modellkedéssel foglalkozik, de a tévézésbe is belekóstolt már riporterként, ám fő bevételeit mégsem ezekből a munkáiból szerzi, hanem kőkazdag édesapjától, a Forma1-vezér Bernie Ecclestone-tól, aki nem sajnálja a pénzt lányaira.


Tamara a Closer magazine számára megmutatta gardróbját, melyet valószínűleg minden divat-fanatikus hölgy megirigyelne. A szoba méretű ruhásszekrényben külön részleg lett kialakítva a modell cipőinek, amikből saját bevallása szerint mintegy 150 pár található a polcokon. Tamarának természetesen magassarkúból van a legtöbb: összesen 100 pár Christian Louboutin, ám van neki 15 Ugg márkájú csizmája is és még jó néhány Gina és Jimmy Choo is ott bujkál valahol a rengetegben.

A Closer szerkesztői a látottak alapján kiszámították, hogy Tamara cipőinek értéke eléri a 70 000 fontot (24 millió forintot). A cipők után jöttek a táskák, ahol újabb 100 ezer fontnyi összegre lehetett találni, ugyanis a gardróbban pihent 20 Hermes Birkin táska, melyeket nemcsak nehéz beszerezni, de az áruk is nagyon borsos: 5 000 fonttól indulnak.


Tamara ruháinak és kiegészítőinek értéke meghaladja az 1 millió fontot (340 millió forintot). A divatmániás modell nem is képes ennyi ruhát hordani, jó néhányon még mindig ott figyel az árcédula, azaz sosem vette még fel őket. Tamara édesanyja - aki annak idején Armani modell volt, és 2007-ben vált el Bernie-től, mintegy 734 millió fontos összeggel távozva – sem nézi jó szemmel lánya vásárlási mániáját, ezért amikor már szűkös lesz a hely a szekrényben, kiszortíroz egy rakás ruhát, amiket Horvátországba szállíttat jótékonysági célokra.

„Anyukámat elborzasztja az az összeg amit ruhákra költök, amint valamit feleslegesnek lát azt rögtön olyan otthonokhoz akarja küldeni, ahol valóban szükség van rá” - mondja az interjúban Tamara, majd hozzáteszi: „Az emberek azt gondolják rólam, hogy én egy elkényeztetett gazdag lány vagyok, de én meg akarom mutatni nekik, hogy több vagyok, mint valaki akinek híres a papája!”

Egy biztos, Ecclestone-éknál mindig zajlik az élet. Elég ha csak arra az incidensre gondolunk, amikor Bernie-t London belvárosában ütötték le és rabolták ki, majd ebből egy Hublot reklám is született, vagy arra a hírre, hogy másik lányának, Petrának Amerika egyik legdrágább villáját vette meg a papa. Kíváncsian várjuk az újabb sztorikat...