Trendmagazin

Berobbant az Hublot King Power Maradona

A világsztár nevével és aláírásával jelenik meg a limitált luxusóra

2012.01.18 | Munkatársunktól

Az Hublot Shanghaiban lerántotta a leplet a várva várt óráról, amit a svájci márka legnépszerűbb nagykövetének, Diego Maradonának a tiszteletére készítettek. A King Power Maradona minden bizonnyal az év egyik legkeresettebb Hublot modellje lesz.

Hublot King Power Maradona

A 2010-ben piacra dobott Big Bang Maradona óriási sikert aratott, a korlátozott darabszámban megjelenő órát nagyon hamar elkapkodták a vevők. Egy általunk megkérdezett hazai órakereskedő szerint az egyik legértékállóbb Hublot modellé vált az argentin focista nevével fémjelzett Big Bang, amiből néhányhoz még hozzá lehet jutni, közel ötmilliós áron.


A sikert látva órapiaci körökben mindenki tényként kezelte, hogy a svájci brand a tavaly erőteljesen felfuttatott King Power szérián belül is meg fog jelentetni egy Maradona modellt, ami most be is következett. A 48mm-es átmérővel rendelkező óra a King Power szokásos kialakítása szerint készült el, a színek és a számlap az előző Maradona modell jegyeit örökölte, így a teljesen matt fekete tokot kék és fehér színekkel díszítették, továbbá a szkeletált számlapon helyet kapott a sztárfocista aláírása és a 10-es szám is.


“Ugyanazokat az értékeket és szenvedélyt osztjuk” - mondta Jean-Claude Biver, az Hublot elnöke, aki kiemelte a jótékonykodást, melyet a focistával kötött partnerkapcsolat ékkövének tart. 2010-ben Maradona 500,000 dollár értékben “lőtt kapura” a jótékonysági rendezvényen, amit a beteg gyermekekkel foglalkozó intézetek megsegítésére szervezett az Hublot. Idén egy újabb rendezvényen, immáron egymillió dolláros összeget ért el a világsztár, aki a 200 fős vendégség szeme előtt játszott "bemelegítő" játékot a fiatal focistacsemetékkel.


“Úgy érzem, hogy az Hublot családjához tartozom. Eredeti és fantasztikus emberekkel ismerkedtem meg, akiket barátaimnak szólíthatok” - mondta Maradona, majd hozzátette, hogy hatalmas élmény volt számára, mikor meglátogathatta az Hublot nyoni főhadiszállását, ahol csaknem otthon érezte magát.


Az Hublot King Power Maradona a fekete kerámia mellett vörösarany verzióban is megjelenik, előbbi 500, míg utóbbi 200 darabos limitációban.