Trendmagazin

Beyonce és Jay-Z keres a legjobban

Mögöttük lohol azonban Gisele Bundchen és Tom Brady

2012.08.19 | Munkatársunktól

A Forbes magazin jó szokásához hűen idén is elkészítette a legjobban kereső sztárpárok összeállítását. A kimutatás szerkesztői 2011 májusától nézték meg az idei év májusáig, hogy a világszerte ismert hírességek hogyan teljesítettek a bevételeket tekintve.

Beyonce Knowles és Jay-Z: 78 millió dollár

Az első helyen ezúttal Beyonce Knowles és Jay-Z áll, akik 78 millió dolláros összesített eredményükkel magabiztosan elfoglalták a vezető pozíciót. Beyonce karrierje tovább dübörög, legújabb albuma már platinalemez az Egyesült Államokban és a korábbi slágerei is szépen termelik neki a pénzt, 40 milliós keresetével még a hip-hop mogul párját is megelőzte, aki 38 milliót hozott össze.

Gisele Bundchen és Tom Brady: 72 millió dollár

Nincs sokkal lemaradva Gisele Bundchen és Tom Brady sem, a 32 éves modell 45 milliót kaszált, hála a busásan fizető divatmárkáknak és egyéb reklámszerződéseknek. Amerikaifoci-játékos párja pedig a négy éves, 72 milliós New England Patriots szerződésével keresett 27 milliót, így összesített eredményük 72 millió dollárt ér.

David Backham és Victoria Beckham: 54 millió dollár

A lista dobogós helyezettje David Backham és Victoria Beckham lett, akik ezúttal 54 millióval gyarapodtak. Beckham újabb két éves szerződést írt alá a Los Angeles Galaxy-nál és egyéb szerződéseivel együtt 45 milliót hozott össze, míg Victoria ezt kiegészítette további 8 millióval, amit új divatmárkájának és a Spice Girls jogdíjainak köszönhet.

Brad Pitt és Angelina Jolie: 45 millió dollár

Negyedik helyen végzett ugyan, de érdemes megemlíteni Brad Pitt és Angelina Jolie összesítését is: a világhírű színészpár 45 milliót hozott össze, ebből Brad 25-öt míg Jolie 20-at.