Trendmagazin

Beyoncé és Jay Z kislányt várnak

Mit rejt a pocak?

2011.11.04 | Szabó Adrienn

Mióta Beyoncé az idei MTV Video Music Awardson bejelentette, hogy várandós és nyilvánosan megsimogatta kerekded kis pociját, mindenki a következő válaszra várt: vajon milyen nemű a kis pocaklakó?

A közelmúltban a sztárpár egyik ismerőse lerántotta a leplet a piciről és véget vetett a találgatásoknak. Ahogyan az esküvőjükről is egyetlen fotót tártak a nagy nyilvánosság elé, így a picit sem akarták a média kereszttüzébe állítani. Éppen elég volt, hogy állterhességgel és egyéb rágalmakkal illeték az állapotos dívát. Az énekesnő, ahogy azt tőle vártuk rendületlenül dolgozik, a mostanában debütáló klipjeiben is, aki figyelmesen megnézi, láthatja a gömbölyödő ajándékot Bee szíve alatt.

Beyoncé életének egy régi álma válik most valóra, pont így tervezte az anyaságot. Óriási örömmel tölti el a leendő szülőket, hogy ezt a boldogságot együtt élhetik meg és izgatottan várhatják a család harmadik tagját. Oly annyira készülnek a csemetére, hogy barátaik azzal viccelődnek, már nem is tudnak meglepetést szerezni a babaváró bulin, mert addigra a kis úrnak vagy kisasszonynak már mindene meg lesz, hála a lelkesen vásárolgató szülőknek.

"Úgy érzem, tökéletesen időzítettünk. Épp jókor ismerkedtem meg Jay-Z-vel, jókor házasodtunk össze, és a bébi is pont akkor érkezik, amikor az életem úgy alakul, hogy lehetőségem van csak vele foglalkozni. Persze izgulok, hiszen ő lesz az első gyermekem!"- nyilatkozta Beyoncé.


Jöjjön a nagy – illetve még elég picike – igazság: Beyoncé és Jay Z babája, kislány lesz. Az America's In Touch Weekly szerint biztossá vált, hogy az r’n’b királynője, szíve alatt egy kis hercegnőt hord.

Rengeteg segítséget kap a Destiny’s Child egykori frontembere, a férje, a családja, a rajongói és legfőképpen édesanyja részéről. Bee teljesen oda van attól, hogy kislánya lesz. Évek óta vezet édesanyjával egy remekül működő vállalkozást, a House of Deréon duójából pedig reméli, hogy egyszer trió lesz. A ruhák iránti szerelmét Tinától örökölte a művésznő, reméli ahogyan anyáról lányra szállt a kifinomult ízlés és a tervezéshez a tehetség, úgy lánya is továbbviszi ezt az örökséget. Egy cég vezetéséhez elengedhetetlen a tökéletes harmónia Beyoncé és Tina közt, ő is pont ilyen kapcsolatot szeretne kialakítani kislányával.

Sokak szerint a pici nemével kapcsolatban ez csak találgatás, de Jay tesója végleg lebuktatta a titkolódzó párt. A rapper testvére, Annie mit sem sejtve tért be egy üzletbe, ahol ajándékot szeretett volna vásárolni jövendőbeli unokahúgának. Nem gondolta, hogy a hírre éhes emberek árgus szemekkel figyelik a rokonokat, hogy kiderítsenek valamit. Itt jött be a baki, amikor egy Christian Louboutin boutique-ban egyedi készítésű, rózsaszín bébi rucit rendelt. A kép elég gyorsan összeállt, hiszen a családban egyedül az öcsének fog gyermeke születni. A ruha 6 hónap múlva készül el, így az idő is stimmel, mert a picilányt pont akkorra várják. A kismama egyébként teljesen jól van, minden tökéletes rendben zajlik és élete legboldogabb korszakát éli.