Trendmagazin

Biznisz és luxus Abu Dhabiban

Üzletemberek kegyeit keresi a Rosewood Abu Dhabi

2013.12.10 | Munkatársunktól

A Rosewood Abu Dhabi az Egyesült Arab Emírségek legújabb luxusszállodája, melynek megnyitója igencsak tradicionális formában zajlott, hiszen kinyitották az ajtókat, és jelképesen eldobták a kulcsokat, ezzel is mutatva, hogy már nyitva áll az ajtó a vendégek előtt. A vízparti hotel a Sowwah téren található, ami igazán egyedülálló helyet biztosít az épületnek, hiszen a belváros, és a jövőben felépítendő üzleti épületek helyszíne között található.


A Rosewood Abu Dhabi jól tükrözi az emirátusok helyi kultúráját, és a Rosewood csoport „Élő vászon” kampányát is, mely a cég vendéglátáshoz való egyedülálló hozzáállását tükrözi. A hotel 189 szobával, és több lakosztállyal rendelkezik, ezek stílusa pedig jól tükrözi a kortárs berendezést, a modern regionális művészeti alkotásokkal, és a hagyományos kiegészítőkkel kombinálva. Mindegyik szobában iPad alapú szoba navigációs rendszer található, 55”­-os síkképernyős tévével és médiacenterrel, Villeroy & Boch fürdőkáddal, és Pratesi Egyptian vászonpizsamával. Az első alkalommal ideérkező vendégeket bizonyára lenyűgözi majd a tetőtől talpig érő ablakrendszer, és a 24 órás prémium szobaszerviz is.


A hotelben 9 különböző étterem, és társalgó helyiség is található, köztük például az észak-­olaszországi stílusú és mediterrán hangulatú étterem nonstop nyitva tartással, a Spice Mela étterem, a Rejtett bár, mely egy barátságos társalgó széleskörű italválasztékkal, és a Glo, mely egy exkluzív nyitott tetejű bár. Többek között itt található Abu Dhabi első katalán étterme is, mely mellett közvetlenül helyezkedik el a fűthető-hűthető nyitott medence, a konditerem, a spa, és itt van még egy rövid átjáró is, ami a városban lévő legközelebbi luxusbutikokhoz vezet. Azzal, hogy a Maryah­ sziget közepén található a hotel, pont a város központi üzleti környékének központjában, a Rosewood Abu Dhabi megfelelő csomópont lesz számos üzletembernek, hiszen helyszínt ad fontos tárgyalásoknak, ötvözve az eleganciát a technikával.