Trendmagazin

Bluethoot eszközből gyűrű

A drágább verzió OLED kijelzős

2013.09.04 | Munkatársunktól

Az Orb nemrégiben egy lenyűgöző készülékkel állt elő, amelyet kifejezetten az elfoglalt nők számára alkottak meg. Ez a különleges kütyü egy Bluetooth rendszer, amely két változatban érhető el: Standard és Deluxe.


Mindkét változat ugyanazon a hangátviteli koncepción alapul, vagyis a csontvezérléses technológián. Nincs más dolgunk, mint feltenni a fülünkre, a többi a kütyü dolga. Ha befejeztük a beszélgetést, egyszerűen csak gyűrűvé hajtjuk és hordhatjuk a kezünkön. A fő különbség a Standard és a Deluxe változat között, hogy az utóbbit egy hajlékony OLED kijelzővel látták el, ahol megnézhetjük a naptárunkat, szöveges üzeneteinket, vagy azonosíthatjuk a hívót. Az eszköz fejlesztésén az Orb mellett még két másik cég is dolgozik, a Hydra Advanced Technology és az AbsolutelyNew.


Ami az árakat illeti, a Deluxe változathoz 175 dollárért juthatunk hozzá, míg a Standard már 115 dollár befizetésével a miénk lehet. Kérésre kövekkel és ékszerekkel kirakva is kérhető, amely természetesen változtat a kütyü árán.