Trendmagazin

Bluethoot eszközből gyűrű

A drágább verzió OLED kijelzős

2013.09.04 | Munkatársunktól

Az Orb nemrégiben egy lenyűgöző készülékkel állt elő, amelyet kifejezetten az elfoglalt nőkszámára alkottak meg. Ez a különleges kütyü egy Bluetooth rendszer, amely két változatban érhetőel: Standard és Deluxe.


Mindkét változat ugyanazon a hangátviteli koncepción alapul, vagyis a csontvezérlésestechnológián. Nincs más dolgunk, mint feltenni a fülünkre, a többi a kütyü dolga. Ha befejeztük abeszélgetést, egyszerűen csak gyűrűvé hajtjuk és hordhatjuk a kezünkön.A fő különbség a Standard és a Deluxe változat között, hogy az utóbbit egy hajlékony OLED kijelzővellátták el, ahol megnézhetjük a naptárunkat, szöveges üzeneteinket, vagy azonosíthatjuk a hívót.Az eszköz fejlesztésén az Orb mellett még két másik cég is dolgozik, a Hydra Advanced Technologyés az AbsolutelyNew.


Ami az árakat illeti, a Deluxe változathoz 175 dollárért juthatunk hozzá, míg aStandard már 115 dollár befizetésével a miénk lehet. Kérésre kövekkel és ékszerekkel kirakva is kérhető, amelytermészetesen változtat a kütyü árán.