Trendmagazin

Boltokban az Ulysse Nardin Chairman

Az Ulysse Nardin nem a többi telefonmárkát követi

2012.06.20 | Oroszvári Péter

Végre megvásárolható a Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült Ulysse Nardin Chairman. Persze nem a nagy szolgáltatóknál kell keresni: az 1846 darab készülék csak a világ legelegánsabb luxusboltjaiban szerezhető meg.


A cég az alapítás évszáma előtt tiszteleg a limitált darabszámmal, és természetesen az óráin már megismert tökéletes eleganciát és anyag- illetve építési minőséget kínálják a telefonok. A kijelző a manapság divatos módon kapacitív érintőképernyő, de alatta megtalálhatóak a számok fizikai gomb formában is. A 8 megapixeles kamerával szép fotók illetve HD minőségű videók is készíthetőek, és ha nem szeretnénk, hogy mások olvasgassák az üzeneteinket, ujjlenyomattal is levédhetjük a telefont; a rendszer maga pedig egy teljesen átalakított Android verzió. A fénypont a rotoros öntöltő: ugyan a telefonban ez csak akkor végez körkörös mozgást, ha a kezünkben visszük, de életmentő lehet, ha nincs nálunk a hálózati töltő.


A mobil rengeteg változatban elérhető, acél és arany többféle színvariációjában, akár drágakövekkel is. Megvásárolható mellé még egy magában is mesterműnek számítható dokkoló: a lakkozott fa doboz töltőként és hangszóróként szolgál, de amint ráhelyezzük a mobilt, egyből lementi a teljes tartalmát is, nehogy mindaz elvesszen baj esetén.


Amerikában a telefon kifejezetten az Ulysse Nardin butikokban vásárolható meg, míg máshol a világon a forgalmazására engedélyezett luxusüzletekben. Hozzánk legközelebb Csehországban és Romániában van ilyen hely, de többek között elérhető még Indiában, Izraelben, Oroszországban is.


További információ és az összes változat elérhető az Ulysse Nardin oldalán.