Trendmagazin

Breitling Chronospace – pilótáknak

A Chronospace jelentős ráncfelvarráson esett át

2010.07.14 | Munkatársunktól

A Breitling bemutatta a 90-es években útjára indított Chronospace új kiadását. A gyártó nem titkolt szándéka fölfelé pozícionálni ezt az órát, ezért a dizájnt is újragondolták, és a méreteit is megnövelték, hiszen az új Chronospace 45mm-es átmérővel rendelkezik, és egy, a Superocean Heritage-re hajazó, 10 soros acél szíjat kapott.


Mivel a Breitling ezzel az órával a professzionális pilótákat célozza meg, így elfogadható a magyarázat, miért nem automata hanem kvarc szerkezet mozgatja. Ennek a szerkezetnek hála (mely név szerint a Breitling 78-as kvarc típusa), a Chronospace az alapvetőkön kívül számos más funkcióval rendelkezik. A karóra rendelkezik öröknaptárral, UTC-vel, részidő mérését is lehetővé tevő kronográffal, ébresztővel és második időzóna kijelzéssel is. Ezeknek a funkcióknak az ismeretében elmondhatjuk, hogy bármelyik pilóta igényeit kielégíti az új Chronospace tudása.


Ahogy már a Breitlingtől megszokhattuk, számos változatban és színösszeállításban megvásárolhatjuk álmaink óráját, nincs ez másképp a Chronospace esetében sem.


Választhatjuk a már említett fémszíjjal, vagy a sportos típusok kérhetik kaucsukszíjjal is, aki pedig elegáns órát szeretne, az mindenképpen a barna bőrszíjas változatot vásárolja meg. A számlap színét is kiválaszthatjuk, a tengerkéktől kezdve fegyverszürkéig számos szín áll rendelkezésünkre.


A Breitling Chronospace kiskereskedelmi ára egyelőre nem ismert.