Trendmagazin

Breitling for Bentley Supersports ISR

Csak az autóval együtt vihető

2011.12.06 | Váradi Zoltán

Még idén februárban állított fel új rekordot Juha Kankkunen autóversenyző a Bentley Continental Convertible típus segítségével. A jégen mért legnagyobb sebesség kategóriájában – a fagyott felületen 330,69 km/h-s sebességre volt képes a brit kabrió. Ezt az eredményt akkor az angol márka egy különleges, limitált példányszámú kiadással tette emlékezetessé, amely egyben a legerősebb Bentley a gyártó történetében.

Bentley Continental Supersports Convertible ISR

Most azonban a Breitling is elkészült az autóhoz tervezett karórájával, melynek a Supersports Ice Speed Record nevet adták. A Breitling for Bentley modellcsaládtól megszokott módon ezúttal is egy igencsak méretes és vad megjelenésű órát kaptunk. A 49mm-es tok mattra csiszolt titániumból áll, a számlapot pedig a piros szín és a karbonminta határozza meg, ami rendkívüli sportosságot kölcsönöz az időmérőnek.

Breitling for Bentley Supersports Ice Speed Record

Az új modell a COSC minősítéssel rendelkező Calibre 27B jelű szerkezetet kapta meg, mely 42 órás járástartalékra képes. Hasonlóan a kabrióhoz, az óra is 100 darabos limitációban jelenik meg, igaz külön forgalomba nem kerül. Minden megvásárolt Supersports Convertible ISR mellé ajándékba jár az új Breitling.