Trendmagazin

Cartier – Csodaország a jég szívében

Szívbemancsoló foltos kis tappancsoló

2010.12.26 | Szabó Adrienn

Egyszer volt hol nem volt, egy csoda született Franciaország szívében, úgy hívták: Cartier. Louis-François Cartier 1847-ben, mikor még a szabadságharc előszele sem simogatta arcunk, életre hívta ezt a csodás céget. Máig is él, hiszen Louis örök életre ítélte Cartiert. Felruházta eleganciával, és a fényűzés, a luxus, a precizitás rabjává tette. Ellenállhatatlan bája azonban minden embert egyre csak vonz, hogy kiszabadítsa börtönéből.


Több mint 150 év elrepült, mint télen a hópihe Fagyjancsi hűs leheletében. Kitárul egy nagy piros ajtó, cifra kapu, hatalmas, egy apró mancs tolja erősen. Egy szőrös kis pöttöm lép be rajta félénken, de nem feledi célját, meghódítani a jégrengeteg szívében rejlő csodát, a Cartiert. Fekete ajkát kiáltásra nyitja és betör a jég dzsungelébe.


Egy elbűvölően aranyos leopárd baby Ő, apró mancsnyoma villog fel ütemenként a ropogós hóban. A szállingózó hópihék, a fagyos szél és a jéghegyek kietlen földjén barangol kis hősünk, hogy elhozza a melegséget a jégszívekbe. Semmi sem rettenti el, kék szemecskéje csak a célt látja. Helyes, kis, puffancs orcájába süvít a szél. Büszkén, délcegen járja ezt a távoli csodaországot, hogy megtalálja a jégbe zárt kincset. A luxusra vadászó szőrpamacs kifogásolhatatlan ízléssel választotta ki tökéletes párját. Mindent megtesz, hogy övé legyen. Rávetette magát a támadó fehér dobozokra, hősiesen elbánt a piros masnikkal.


A jégrengeteg fehér csapdájában eltévedt picurnak a bordó, a bézs, a kék és a fekete jelezte a hócsapdából kivezető utat. A hatalmas ajtótól egy hófedte magas fenyőig vezetett hosszú útja, ahol büszkén elfoglalhatta helyét fiatal kalandorunk egy hógömbön. Megtalálta hűn szeretett kedvesét, az Ő Cartierét és annak minden páratlan darabját!

Itt a mese vége! El is futhat bárki véle, méghozzá a legközelebbi Cartier szalonba, ahol kedvére válogathat a kis leopárd kölyök kedvenc téli darabjaiból! A gyémánt ékszerek, a finom bőrkiegészítők és a kifinomult ízléssel tervezett táskák közt, vidáman hancúrozó hókölyköket a teljes kollekcióval, megtekinthetjük a wintertale.cartier.com oldalon.



Egymásra talált a két szépség. Az elegancia, az ellenállhatatlanság, a nemesség, a finomság forrott össze. A leopárd tüzes világa a pirosban, míg az embertől távoli hűvös oldala a kékben fogant meg. A kölyök elragadó bája egészíti ki csodás párját, a Cartiert. Mindenre elszánt, hógömbökön bukfencező, leopárd kölykünk hosszú útja végén, kecses mozdulattal beletappancsolta a szívünkbe a luxus világát. Választhattak volna jobb reklámarcot egy karácsonyi kollekcióhoz?