Trendmagazin

Csoportos kedvezménnyel Bali szigetére

A sziget Indonéziához tartozik

2011.02.10 | Molnár Gergely

Gyakori probléma lehet nagyobb családoknak, baráti társaságoknak vagy csapatépítő tréningeket szervező cégeknek, hogy jó áron tudjanak különböző üdüléseket szervezni, akár luxus körülmények között is. Erre kínál megoldást az Indonéziához tartozó Bali szigetének egyik üdülőhelye.


A Chedi Club Tanah Gajah bevezetett egy csomagot nagyobb – akár 50 fős - csoportok részére. Az új szolgáltatás célja, hogy kedvet csináljon a nyaraláshoz nagyobb létszámú csoportoknak is. A nyolcvanas évek elején épült birtokon, négy napon és három éjszakán át élvezhetjük a sziget csodáit.


Mindez 88000 dollárba - több mint 17 millió forintba – kerül, az ár természetesen magában foglalja az összes étkezést, a különböző spa kezeléseket és a jóga tanfolyamot is. A csoportos üdülés ára először talán soknak hangzik, de figyelembe véve a környék üdülőhelyeinek árait, talán mégsem olyan elrettentő.


Tehát, akinek felkeltette az érdeklődését a csoportos kedvezmény, annak nincs más teendője, csak össze kell szednie 50 ismerősét és indulás. Jó utat!