Trendmagazin

A divatguruk is az Olimpiára készülnek

Ralph Lauren immáron harmadik alkalommal adja ruháit az amerikai csapatnak

2012.03.28 | Váradi Zoltán

Ralph Lauren öltözteti idén az amerikai olimpiai és paralimpiai csapatot a londoni játékokon. A csapatok eddig 2008-ban Beijingben és két évvel ezelőtt Vancouverben is Ralph Laurent viseltek és mivel mindkét esetben mind a játékosok mind az amerikai szurkolók meg voltak elégedve az outfitekkel, ezért esett most is a nagynevű tervezőre.


Az idei olimpiai játékokon megjelenő ruhák három színhez köthetők: a nagyon hangsúlyos fehéret sötétkék és piros színű pólókkal dobták föl, illeszkedve a Ralph Lauren fő színeihez, amik az amerikai zászlóhoz köthetők. A pólókat krikett-gallérral látták el, mindegyiken szerepel az olimpiai csapat logója és a Ralph Lauren jól ismert “Big Pony” márkajelzése is. A nadrágok, cipők és pólók mellett pulóvereket, sapkákat, táskákat és napszemüvegeket is tartalmaz az új kollekció, aminek darabjait a márka saját üzleteiben és online is meg lehet vásárolni. Sajnos a Ralph Lauren hazánkba jelenleg még nem szállít.

A hamarosan induló nyári játékokon több nemzet csapata bejelentette már, hogy ruháikat melyik tervezők szállítják. Az angol játékosokat Stella McCartney, az olaszokat pedig a Giorgio Armani által vezetett EA7 öltözteti.