Trendmagazin

Egyre népszerűbb a Mardan Palace

Antalya repülőterétől 20 percre, a dél-törökországi Lara régióban fekszik a luxushotel

2012.11.28 | Munkatársunktól

Antalya repülőterétől 20 percre, a dél-törökországi Lara régióban fekszik a Mardan Palace fényűző szállodája. Az üdülőhely partjait a Földközi-tenger langyos vize mossa, körülötte római, ottomán és görög történelmi emlékhelyek és a háttérben magas hegyek tárulnak elénk.


Akik szeretnének egy kicsit egyedi luxusban pöffeszkedni a következő nyaralásuk folyamán, azoknak ideális hely a hipnotikus Mardan Palace. Hihetetlen mennyiségű gazdagoknak szánt felszereltségről tart majd kiselőadást neked a személyzet, így nem árt jegyzetfüzetet is vinni magaddal, hogy mindent feltérképezhess. A hotel maga antik tárgyakkal gazdagon díszített, van egy hatalmas kristálycsillárja, és látványos tornyokban, hidakban és medencékben is bővelkedik.


A közelében található egy korallzátony, ahol 3000 trópusi halfajjal úszhatsz együtt. És ha megunnád ezt a sok csodát és szépséget, a Mardan Palaceban 14 bár és 11 étterem kényezteti az ízlelő bimbóidat gazdag bor és ételkínálattal. Továbbá különféle üzletek és mozi is szolgálja a szórakoztatásodat. Ha igényled, a hotel napi 24 órában komornyikot bocsát a rendelkezésedre, hogy elpiszmogjon körülötted, és minden szavadat lesse. És ha mindez még mindig nem volna elég a tökéletes pihenésedhez, a Jack Nicklaussal fémjelzett golfpálya még jó program lehet.


Az 560 szoba valamelyikében már 175 dollár/éjszakás ártól szállhatsz meg. Ne hagyd, hogy az utazási irodák által kínált fényűzőnek látszó turista szállodák megszédítsenek, ha igazi luxust és pompát szeretnél, foglalj szobát a Mardan Palace-ban, Larában.