Trendmagazin

Ékszerbevonatos bankkártya a Visától

A különleges kártyát csak a bank legjobb 100 ügyfele kaphatja meg

2012.11.08 | Munkatársunktól

Ha úgy vonzod a pénzt, mint a mágnest, akkor miért nem költöd azt egy igazi ékszer bankkártyával? Eza ragyogó darab a Visa legújabb tömör aranyból készült, ékszerbevonatos Infinite társkártyája. Akazahsztáni székhelyű Sberkbank és a Visa közös tervezésű különleges kártyáját csak a bank legjobb100 ügyfele kaphatja meg a Visa standard Infinite kártyája mellé.

A kártya valójában egy igényekre szabott személyi asszisztens, lopás elleni biztosítást is nyújt,betegség és utasbiztosítás is egyben. Mindezek mellé az aranykártya még jó néhány különlegesszolgáltatást kínál, mint például gyors vámellenőrzést a világ 280 repterén, de juthatunk előnyökhöza világ legjobb golfpályáin is.


Az Infinite kártya tömör aranyból készült, 26 gyémánttal kirakva, ami összesen 0,17 karátos,és csiszolt felületű. A Visa Infinite kártyája nem olyan, mint bármelyik kártya, mert olyanszolgáltatásokat és privilégiumokat kínál, ami más kártya tulajdonosai számára nem elérhető, ezzelutalva a kártyabirtokos státuszára.

Jelenleg a kártya csak a kazahsztáni Sberkbank ügyfelei részére elérhető, de a következő évekbenkiterjesztik Ázsia Csendes-óceáni részére, a Közel-Keletre és Közép-Európára is.