Trendmagazin

Eladja házát Guccio Gucci unokája

9 millió dollárt kér érte

2012.12.11 | Munkatársunktól

Majdnem 60 év telt el azóta, hogy az egyik legsikeresebb divatház alapítója, Guccio Gucci meghalt.Azóta Gucci örökösei vezetik a divatházat. Az egyik örökösnő, Guccio unokája, Aldo Gucci lánya,Patricia nemrég meghirdette eladásra a 10 hektáros ingatlanát a kaliforniai Mountain Center-ben.


A londoni születésű Patricia, most Svájcban él, ott próbálja megalapozni a saját brandjét. Szélestapasztalatait és különleges látásmódját felhasználva életmű projekteken dolgozik. A Casa Azzurraazért került meghirdetésre, mert túl messze van jelenlegi lakhelyétől. A családja és a munkája isEurópához köti, így nem tudja kihasználni ezt a kis paradicsomot.


A villa 10 hálószobából, 10 fürdőszobából, teljesen felszerelt konyhából, moziszobából és könyvtárbóláll. A kertben medence, SPA, vendégház és nagyméretű teniszpálya is található. A feljegyzések szerintaz ingatlant Patricia 950.000 dollárért vásárolta 1993-ban. Azóta kibővítette és korszerű eszközökkelszerelte fel ezt a szomszédoktól távol fekvő luxus ingatlant, így nem meglepő, hogy 9 millió dollárt (kb. 1,9 milliárd forintot) szeretne érte kapni.