Trendmagazin

Eladó a Grandiose Palazzo di Mare

Öt éven át készült a villa

2013.05.03 | Munkatársunktól

A Grandiose Palazzo di Mare az idillikus floridai Vero Beach-en még mindig várja új tulajdonosát. Ez a 2 170 négyzetméteres, európai stílusú ingatlan erős kontrasztot alkot az amerikai életstílussal. Az 5 évnyi tervezés és építkezés után 2001-ben elkészült 6 hálószobás, 10 fürdőszobás csodálatos otthon mintegy 65 méterre van az Atlanti-óceántól és az Indian River lagúnáitól.


Természetesen egy ilyen több száz évesnek tűnő, olasz tengerpartot idéző, pálmafákkal körbevett villát nem lehet elképzelni luxuskategóriás felszereltség nélkül. A palatető, az osztott üveges ablakok, a két lift, a csúcsminőségű elektronikai berendezések, a 2 900 üveges boros pince, a 14 beállós légkondicionált garázs, a tartalék generátor és a 13 zónás hűtő-fűtő rendszer csak néhány az épület számtalan kiemelkedő extrája közül.

A különleges ingatlan berendezése jól harmonizál a villa építészeti stílusával és minden bútordarab és kiegészítő a luxust és a kényelmet hivatott hangsúlyozni. Az óceánra néző lenyűgöző kilátás még tovább emeli az épület értékét. A villa 22,5 millió dollárért került meghirdetésre.