Trendmagazin

Eladó Arizona legpompásabb ingatlanja

9.995.000 dollárért kínálják

2012.10.23 | Munkatársunktól

Az Egyesült Államok egyik legjobb, de kétségtelenül Arizona legnagyobb luxussal bíró ingatlanja Chandlerben található. A Chateau de Vie hatalmas élettérrel, leírhatatlan luxussal és több fával rendelkezik, mint egy egész erdő.


Az egyedi életstílust nyújtó telek fontos elemeit leírni sem könnyű. Maga a csodálatos főépület 1300 m2 tiszta lakóterű, 8 hálószobája és 12 fürdőszobája van. 4 hektáros gyönyörű kert tartozik hozzá csónakházzal, kertészlakkal, vendégházzal, szivattyúházzal. Az egész telket behálózza egy csörgedező patak, amely a főépület és a vendégház mellett is elfolyik.


A hatalmas terület egy félhektárnyi részét a tó foglalja el a ház mellett. A felszereltségéhez tartozik angol kocsma, edzőterem, 25 autó befogadására alkalmas garázs, lakóbusz parkoló, 22 fős nézőtérrel rendelkező színház és még megannyi minden. Az egészet őrzött kapuk és kerítés veszi körbe.


Ez a csodálatos ingatlan minden előnyével együtt most a tied lehet listaáron, 9.995.000 dollárért. Csekély ár egy ilyen luxusért. Nem szeretnéd?