Trendmagazin

Eladó Krokodil Dundee villája

2006-ban rekordáron kelt el, most ismét esélyes a címre

2011.10.23 | Oroszvári Péter

Ismét eladó a Paul Hogan által 2006-ban építtetett kastély. A Byron öbölben, gyönyörű hegyek közt fekvő építményt Paul 8,1 millió dollárért adta el még abban az évben, de most ismét piacra került a jelenlegi tulajdonosai által.


A fényűző palota Possum Creek határában áll, a Wilson folyó mellett. Az ide vezető privát út több mint egy kilométeres, ám a 2006-os 132 hektáros terület nagy része már nem ide tartozik: nem sokkal az építés után le kellett választani a telekről egy 44 és egy 36 hektáros szeletet, melyeket legalább még el tudtak adni 2-2 millió dollárért.


A kúria olasz stílusban készült, egy igazi olasz építész- és lakberendező irányítása alatt – ő egy éven keresztül az építési területen lakott, annyi dolga volt. A folyóra néző 8 hálószobás, 10 fürdőszobás főépülethez tartozik még egy 150 ezer literes fűtött medence is, és egy vendégház.


A 8 óriási hálószoba mit sem ér, ha az ott tartózkodók nem tudnak egyszerre étkezni – az erre szolgáló hatalmas, 16 személyes, olasz étkező. A nappaliban kellemes meleget sugároz a sok fa, a konyhából pedig egy külön szoba nyílik a szakács számára. Az előbb említett nagy étkező mellett megtalálható még egy kisebb, barátságosabb is, a medencére néző kilátással. Az emeleten kiülhetünk még a hatalmas erkélyre is, innen gyönyörű a rálátás a nagy kertre és a ház mellett haladó folyóra.


A villa a térség legdrágábbjaként kelt el a 2006-os eladásakor. Valószínűleg most is kellően előkelő helyen fog állni az ingatlanárak listáján, de egyelőre még nem hirdették ki a végösszeget.