Trendmagazin

Eladó kúria Palm Springsben

A villa egy celebek által kedvelt környéken fekszik

2013.03.08 | Munkatársunktól

A kaliforniai Palm Springsben a „Pure Bliss” nevezetű kúria eladó sorba került a napokban. A tulajdonos 9.555.000 dollárt kér érte, míg valódi értékét 20 millió dollárra becsülik.


A villa egy celebek által kedvelt környéken fekszik. Van itt háza Stefani Powersnek, Ali McGrawnak, William Holdennek és Steve McQueen-nek is. És Bob Hope repülőcsészealj formájú otthona is itt található. A lakónegyedben 23 luxus ingatlan található, amelyek számtalan híresség partijának adtak már otthont, és a celebek mellett az amerikai elnök is tartott már itt rendezvényt.


Az 1983-ban épült és 2005-ben teljesen felújított ingatlan 1 hektáron fekszik, a 700 négyzetméteres ház 5 hálószobából és 6 fürdőszobából áll. Tartozik hozzá egy fűtött medence, egy nagy garázs és egy különálló vendégház. Mivel egy hegyoldalra épült, csodálatos kilátás nyílik a környékre, a várost körülvevő sivatagra és a mögötte elterülő hegyvidékre is. Az épület több, mint 200 tonna idahoe-i, durvára vágott kvarckőből készült. Nem csoda, hogy hét évig tartott építkezés.