Trendmagazin

Eladó Lance Armstrong háza

A kerékpárbajnok drogbotrányokbakeveredett, és megfosztották a megnyert címeitől

2013.05.11 | Munkatársunktól

A hétszeres egykori Tour de France bajnok árulja a házát Austinban, és azt tervezi, hogy elrejtőzik az őt érő vádak elől. A kerékpárbajnok drogbotrányokba keveredett, majd megfosztották a megnyert címeitől és trófeáitól, ezek után úgy tűnik, texasi otthonáról is lemond.


Forrásaink szerint egy olajtársaság tulajdonosa tervezi megvenni Lance Armstrong ingatlanát, ám a vételár nem ismert. Armstrong 2004 óta a tulajdonosa a 700 négyzetméteres háznak, és nagyon sokat fektetett a felújításába, hogy tökéletes otthonná váljon számára. 2008-ban így nyilatkozott az egyik építészeti magazinnak: „Amikor belépek a házba, megkönnyebbülök. Itthon vagyok. Leveszem a cipőmet, és mezítláb mászkálok, ez olyan érzés, mintha szőnyeg lenne alattam. Az otthon nagyon privát hely. Senki nem bánthat itt. Ez jó érzés.”

A média azt terjeszti, hogy Armstrongnak azért kell eladnia az otthonát, hogy vissza tudja fizetni az évek során a szponzoraitól kapott támogatást. Armstrong szerint csak arról van szó, hogy el akar rejtőzni a zaklatások és problémák elől egy ismeretlen helyre.