Trendmagazin

Eladó Mary Kay Ash pink villája

3.3 millió dollárt kérnek érte

2012.03.22 | Nagy Anna

Eladó Mary Kay Ash egykori üzletasszony villája, aki a világszerte ismert Mary Kay kozmetikai vállalatot alapította.


A 2001-ben, 83 évesen elhunyt asszony egyik legfontosabb ismertetőjele a pink szín volt, amit igyekezett mindenhol használni, ahol csak lehetősége volt rá. Azonban nem csak az üzleti életben, a vállalata színvilágában jelentek meg a rózsaszín különböző árnyalatai, de gyönyörű villáját is ennek szellemében építtette fel még 1984-ben.


A Texas kertvárosi részén található 6 hálószobás, 7 fürdővel ellátott villa a klasszikus bútoraival és egyedi építészeti megoldásaival hívja fel magára a figyelmet, amit csak tovább fokoznak az itt-ott megjelenő rózsaszín falak, fotelek és egyéb lakberendezési tárgyak. A házhoz egy elég nagy méretű, 1100 négyzetméteres telek is tartozik, ahol helyet kapott egy többállásos garázs, valamint egy szabadtéri medence is, amit U alakban körülvesz a főépület.


Mary Kay Ash egykori villáját már korábban is piacra dobták 5 millió dolláros áron, de mivel nem talált gazdára, ezért most csökkentett áron, mintegy 3.3 millióért hirdeti az Allie Beth Allman & Associates ingatlanügynökség.