Trendmagazin

Eladó Michael Jordan birtoka

29 millió dollárt kérnek érte

2012.03.05 | Nagy Anna

Eladó Michael Jordan Highland Park-i birtoka, ami a környék legdrágább piacon lévő ingatlanja a maga 29 millió dolláros árával. A Chicago Bulls egykori legendás kosarasa még 1995-ben építette fel a hatalmas telekre megálmodott otthonát, amit 2009-ben egy nagyszabású renovációval még tökéletesebbé tett.


Az 5200 négyzetméternyi lakóterületet magába foglaló épületkomplexumban Jordan kérésére helyet kapott egy kosárpálya, valamint egy teniszpálya is. A szomszédos épületeknél lényegesen nagyobb villához egy főkapun át vezet az út, amin a Chicago Bulls-nál eltöltött évek kapcsán került fel a 23-as szám, ami Jordan mezén is szerepelt.


A 9 hálószobás, 15 fürdőszobás házban 5 kandalló is helyet kapott, a vendégek kényelméről pedig egy 3 hálószobás lakosztály gondoskodik. “"Kifejezetten Jordan kívánságai alapján tervezett, rendkívül ízlésesen berendezett, luxuskategóriás házról van szó, ami tulajdonosa biztonságát, és maximális kényelmét, illetve egyedüllétét hivatott garantálni" – szól az ingatlanközvetítő cég hirdetésében.